ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χατζηνικολάου σε Κούγια: Θεωρώ την άποψη σας φασιστική!

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του παρουσιαστή του ANT1 και του γνωστού ποινικολόγου με αφορμή το σχόλιο του τελευταίου για τη... σύνθεση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ
Χατζηνικολάου σε Κούγια: Θεωρώ την άποψη σας φασιστική!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Αλέξη Κούγια είχαν έναν έντονο διάλογο, μετά την τοπθέτηση για ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η διαφορά είναι εντυπωσιακή και εξεπλάγην… Χθες το βράδυ είχα τις πρώτες πληροφορίες και δεν το πίστεψα με αποτέλεσμα να χάσω κι ένα στοίχημα», είπε αρχικά ο κ. Κούγιας.

Ααναφερόμενος στους κ.κ. Παππά, Κατρούγκαλο είπε τα εξής:

«Το 26% ή 27% που φαίνεται να παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικό ποσοστό, αλλά βεβαίως είναι σημαντικό το τι παίρνει κι ο αντίπαλος. Όμως πρέπει να σας ανησυχεί ποια είναι η σύνθεση των ανθρώπων που σας ψήφισαν.

Αν είναι ρομά, λαθρομετανάστες που πήραν διαβατήρια, άνθιρωποι με ιδιαιτερότητας ή οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών τότε μειώνεται η προσδοκία της επανόδου».

Αυτή η τοποθέτηση του προκάλεσε την αντίδραση των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ που ρώτησαν ευθέως αν θεωρεί οτι δεν θα πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου, ο κ. Κούγιας απάντησε:

«Φυσικά και πρέπει να έχουν δικαίωμα, Απλά είναι μειωμένης ανεξαρτησίας όσον αφορά την ψήφο γιατί ψηφίζουν διαφορετικά απ’ ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας τον οποίο έλιωσε η κυβέρνηση. Κι αν η αισθητική της αριστεράς είναι η αισθητική των ρομά, των ανθρώπων με ιδιαιτερότητες και των ταλαιπωρημένων των φυλακών, εμένα δε με εκφράζει».

H νέα τοποθέτηση του κ. Κούγια προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Χατζηνικολάου που είπε μεταξύ άλλων προς τον γνωστό ποινικολόγο:

«Είναι σοκαριστική η άποψης σας και δεν είναι δημοκρατική. Είναι ο,τι πιο φασιστικό έχω ακούσει τελευταία! Δεν μπορεί να λέτε ότι κρίνουμε τη ψήφο ενός ανθρώπου μα βάση τις ιδιαιτερότητες του. Οι ψήφοι των Ελλήνων πολιτών έχουν την ίδια βαρύτητα και με σοκάρει το γεγονός ότι ένας καλλιεργημένος άνθρωπος σαν κι εσάς εκφράζει τέτοια άποψη…».

Χατζηνικολάου σε Κούγια: Δείτε το βίντεο

 

Εκλογές 2019 – Εκτίμηση ΥΠΕΣ: Εκτίμηση Singular Logic: 39,8% η ΝΔ, 31,6% ο ΣΥΡΙΖΑ – Μένει εκτός η Χρυσή Αυγή!

Η εκτίμηση αποτελέσματος από τη Singular Logic με απόκλιση 0,5%:

Νέα Δημοκρατία 39,8% και 158 έδρες

ΣΥΡΙΖΑ 31,6% με 86 έδρες

ΚΙΝΑΛ 8,3% και 23 έδρες

ΚΚΕ 5,3% και 14

Ελληνική Λύση 3,7% και 10 έδρες

ΜέΡΑ25 3,4% και 9

Χρυσή Αυγή 2,9%

Το ίδιο ακριβώς υποστηρίζει και ο Ηλίας Νικολακόπουλος στην εκτίμηση που έκανε μιλώντας πριν από λίγο στην ΕΡΤ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χατζηνικολάου σε Κούγια: Θεωρώ την άποψη σας φασιστική!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.