ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειρόφρενο ξανά στα λεωφορεία

Έρχονται νέες στάσεις εργασίας
Χειρόφρενο ξανά στα λεωφορεία

Νέες στάσεις εργασίας ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία για την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ προανήγγειλαν τις νέες στάσεις εργασίας λέγοντας έτσι όχι στο κλείσιμο Α/Σ Ελληνικού καθώς και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Αναλυτικά τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα κινηθούν ως εξής:

Την Τρίτη (19/06) θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Την Πέμπτη (21/06), θα υπάρξει μία ακόμη στάση εργασίας,από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ., όπως ανέφερε το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ αναφέρουν:

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό.Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χειρόφρενο ξανά στα λεωφορεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.