MEDIA

Χειλάκης για Λιγνάδη: «Θέλω να τον επισκεφτώ στη φυλακή αν μείνει»!

Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τα όσα έχουν συμβεί.
Χειλάκης για Λιγνάδη: «Θέλω να τον επισκεφτώ στη φυλακή αν μείνει»!

Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τα όσα έχουν συμβεί.

Ο ηθοποιός, Αιμίλιος Χειλάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ, μιλώντας μεταξύ άλλων για το ελληνικό «MeToo» αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη και τα όσα έχουν συμβεί με πρωταγωνιστή τον σκηνοθέτη, αφού διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του να πάει να δει στη φυλακή τον σκηνοθέτη, αν φυσικά αυτός μείνει εκεί.

«Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αυτό που έχει συμβεί είναι ότι το σκοτάδι είχε καλύψει και τον ίδιο. Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω, αν μείνει. Νομίζω όλοι μας, που γνωρίζαμε τον Δημήτρη, ξέραμε ότι είναι ένα παιδί που προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του. Αλλά είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Δεν τον αγιοποιεί, ούτε τον αθωώνει. Το ότι ο Δημήτρης είναι αποτελεσματικός σαν καλλιτέχνης είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την προσωπική του ζωή. Αν αποδειχτούν όλα αυτά τα οποία λέγονται, είναι πολύ σκληρά. Δεν χρήζει μόνο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα χρήζει και τιμωρίας», τόνισε.

Παράλληλα, σημείωσε πως: «Σεξουαλική παρενόχληση είναι όταν ένας άνθρωπος μέσω του σεξ νομίζει ότι μπορεί να επιβληθεί. Μη θεωρήσουμε παρενόχληση το φλερτ. Αυτός ο άνθρωπος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Πέσαμε από τα σύννεφα ότι αυτό που εικάζαμε, τελικά συνέβαινε. Απλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιος που έχει θέμα σεξουαλικό, θα έφτανε σε βιασμό. Αν αποδειχτούν οι βιασμοί, εκεί θα έχουμε πέσει από τα σύννεφα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιμίλιος Χειλάκης για όταν σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Άφηνε πουρμπουάρ όσο ένα μηνιάτικο»

Masterchef: Ο Κουτσόπουλος για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό φακό με τη σύντροφό του

Survivor: Ποιος είπε ότι καλύτερα που δεν πήγε γιατί θα είχε παίξει ξύλο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χειλάκης για Λιγνάδη: «Θέλω να τον επισκεφτώ στη φυλακή αν μείνει»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.