ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χημικά και τραυματίες στην αντιπολεμική πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ

Εκτεταμένη χρήση χημικών αλλά και κρότου λάμψης έγινε στη Βασιλίσσης Σοφίας, όταν ξέσπασαν επεισόδια στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο. Ομάδες νεαρών που διαμαρτύρονταν για τον πόλεμο στη Συρία συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ. Η πορεία της ομάδας των φοιτητών και των μαθητών κατευθυνόταν προς την Αμερικανική Πρεσβεία και στο ύψος του υπουργείου Εξωτερικών, όπου είχε κλείσει το δρόμο...
Χημικά και τραυματίες στην αντιπολεμική πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ

Εκτεταμένη χρήση χημικών αλλά και κρότου λάμψης έγινε στη Βασιλίσσης Σοφίας, όταν ξέσπασαν επεισόδια στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο. Ομάδες νεαρών που διαμαρτύρονταν για τον πόλεμο στη Συρία συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ.

Η πορεία της ομάδας των φοιτητών και των μαθητών κατευθυνόταν προς την Αμερικανική Πρεσβεία και στο ύψος του υπουργείου Εξωτερικών, όπου είχε κλείσει το δρόμο η Αστυνομία πέταξαν αυγά στις κλούβες των ΜΑΤ.

Κάποιοι από την πορεία συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και άλλοι ξέφυγαν από την πορεία και επιχείρησαν να προκαλέσουν φθορές στο άγαλμα του Τρούμαν. Δοκίμασαν να ρίξουν το άγαλμα χρησιμοποιώντας τροχό και σχοινιά, αλλά τους έδιωξαν από το σημείο τα ΜΑΤ.

Υπάρχει πληροφορία για τραυματισμό δύο ατόμων σοβαρά και για δύο προσαγωγές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χημικά και τραυματίες στην αντιπολεμική πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.