ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χημικά κατά των πυροσβεστών που «τόλμησαν» να ζητήσουν μονιμοποίηση

Μεγάλη ένταση επικράτησε μεταξύ των αστυνομικών και των πυροσβεστών που είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση για να ζητήσουν την μονιμοποίησή τους.
Χημικά κατά των πυροσβεστών που «τόλμησαν» να ζητήσουν μονιμοποίηση

Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ πυροσβεστών και και αστυνομικών με τους δεύτερους να κάνουν χρήση χημικών αλλά και νερού με αύρα.

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα πυροσβέστες οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πολιτική Προστασίας. Τα αιτήματα των πυροσβεστών ήταν η αναγνώριση της προσφοράς τους και η μονιμοποίησή τους.

Οι εποχικοί πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο κλείνοντας αρκετές φορές την Λεωφόρο Κηφισιάς. Με κεντρικό σύνθημα «Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα μπεζ, οι καταστροφές δεν είναι εποχικές». Οι Πυροσβέστες ζήτησαν την μονιμοποίησή τους και την ενίσχυση του Πυροσβεστικού σώματος. Σημείωσαν επίσης την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο με τις πυρκαγιές που πέρασε η χώρα τον Αύγουστο.

Στην αρχή η συγκέντρωση ήταν αρκετά ήρεμη. Όταν όμως η αστυνομία προσπάθησε να περιορίσει τους πυροσβέστες ώστε να μην κλείνει η λεωφόρος η ένταση ανέβηκε με αποτέλεσμα να έχουμε επεισόδια.

Ενάντια των πυροσβεστών, η αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να κάνουν χρήση χημικών. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι δεν δίστασαν να ρίξουν και νερό με αύρα!

Οι άσχημες εικόνες που ακολούθησαν και έχουν μεταδοθεί σε όλα τα μέσα προκαλούν αποτροπιασμό.

Απ’ ότι φαίνεται, το καλοκαίρι που κάηκε η μισή Ελλάδα, οι εποχικοί πυροσβέστες ήταν «ήρωες» που έδιναν σκληρές μάχες σε όλη τη χώρα για την Κυβέρνηση. Τώρα, προφανώς για επιβράβευση, τους πετούν χημικά και τους ρίχνουν ξύλο… ΝΤΡΟΠΗ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χημικά κατά των πυροσβεστών που «τόλμησαν» να ζητήσουν μονιμοποίηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.