ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιόνια: Η μισή Αττική χωρίς ρεύμα – Και όταν σου έρθει θα το πληρώσεις ακριβά

Τα χιόνια και η κακοκαιρία Ελπίς έχουν οδηγήσει την μισή Αττική να μείνει χωρίς ρεύμα.
Χιόνια: Η μισή Αττική χωρίς ρεύμα – Και όταν σου έρθει θα το πληρώσεις ακριβά

Τεράστια είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία Ελπίς στην Αττική με πυκνά χιόνια να έχουν σκεπάσει όλους του δρόμους και χιλιάδες νοικοκυριά να μένουν χωρίς ρεύμα.

Η Αθήνα βρίσκεται στο έλεος του χιονιά και το μοναδικό πρόβλημα που έφερε η κακοκαιρία δεν είναι μόνο ο εγκλωβισμός των χιλιάδων αυτοκινήτων στους δρόμους της.

Μάλιστα, η μισή Αττική είναι αναγκασμένη να μείνει χωρίς ρεύμα καθώς η ισχυρή χιονόπτωση έχει οδηγήσει σε πολύωρες διακοπές ρεύματος.

Πιο συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα έμειναν: Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Πεύκη, Κερατέα, Καλύβια, Κορωπί, Παλλήνη, Πικέρμι, Ντράφι, Γραμματικό, Μαραθώνας, Αλεποχώρι, Πόρτο Γερμενό, Βύρωνας, Καρέας, Γλυφάδα, Βούλα, Ν. Σμύρνη, Άλιμος, Σαλαμίνα.

Την ίδια στιγμή ο ΔΕΔΔΗΕ δηλώνει πως δεν μπορεί να φτάσει έως τα 53 σημεία των βλαβών καθώς τα χιόνια έχουν αποκλείσει πάρα πολλά σημεία που δεν είναι δυνατόν να τα προσεγγίσουν οι υπάλληλοι.

Φυσικά οι πολίτες θα είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν και πάλι ακριβά το ρεύμα,  το οποίο θα έρθει κανονικά στο τέλος του μήνα και η τιμή του οποίου έχει εκτοξευθεί στα ουράνια.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χιόνια: Η μισή Αττική χωρίς ρεύμα – Και όταν σου έρθει θα το πληρώσεις ακριβά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.