ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιόνια – Μήδεια: Στον πάγο σήμερα και το «Καλαμάκι Ζυμαράκι» (φώτο)

Χιόνια - Μήδεια: Επελαύνει η Μήδεια στην Αττική, στρώνοντας στα λευκά τα βόρεια προάστια ενώ αυτή την ώρα χιονίζει και το κέντρο της Αθήνας.
Χιόνια – Μήδεια: Στον πάγο σήμερα και το «Καλαμάκι Ζυμαράκι» (φώτο)

Χιόνια – Μήδεια: Επελαύνει η Μήδεια στην Αττική, στρώνοντας στα λευκά τα βόρεια προάστια ενώ αυτή την ώρα χιονίζει και το κέντρο της Αθήνας.

Το αγαπημένο στέκι των βορείων προαστείων, Καλαμάκι Ζυμαράκι, στην Κηφισιά και αυτό στα λευκά.

Στον πάγο σήμερα και το Καλαμάκι Ζυμαράκι (φώτο) που το… χρειαζόταν μιας και ανέβασε υψηλή θερμοκρασία χθες του Αγίου Βαλεντίνου οδηγώντας στον έρωτα εκατοντάδες ερωτευμένους των βορείων προαστίων. Γιατί είναι γνωστό πώς ο έρωτας περνά από το στομάχι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χιόνια – Μήδεια: Στον πάγο σήμερα και το «Καλαμάκι Ζυμαράκι» (φώτο)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.