ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιονιάς: Εκχιονιστικό μηχάνημα μέχρι και στο Κολωνάκι

Ατελείωτα είναι τα προβλήματα που δημιουργεί ο χιονιάς στο κέντρο της Αθήνας. Απροετοίμαστος πιάστηκε ο Δήμος Αθηναίων, μιας και ο Κώστας Μπακογιάννης και οι δημοτικές αρχές δεν είχαν προνοήσει ώστε να ρίξουν από νωρίς αλάτι στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Αποτέλεσμα; Να βλέπουμε εικόνες σαν και αυτές στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ , με εκχιονιστικά μηχανήματα...
Χιονιάς: Εκχιονιστικό μηχάνημα μέχρι και στο Κολωνάκι

Ατελείωτα είναι τα προβλήματα που δημιουργεί ο χιονιάς στο κέντρο της Αθήνας.

Απροετοίμαστος πιάστηκε ο Δήμος Αθηναίων, μιας και ο Κώστας Μπακογιάννης και οι δημοτικές αρχές δεν είχαν προνοήσει ώστε να ρίξουν από νωρίς αλάτι στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Αποτέλεσμα; Να βλέπουμε εικόνες σαν και αυτές στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ , με εκχιονιστικά μηχανήματα ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, να προσπαθούν να ανοίξουν κεντρικότατους οδικούς άξονες!
Κάποιες φορές η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην παγώσουν οι φοίνικες στον μεγάλο περίπατο…

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χιονιάς: Εκχιονιστικό μηχάνημα μέχρι και στο Κολωνάκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.