ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιονιάς: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίνει ανέμελος εσπρεσάκι στο Κολωνάκι τη στιγμή που η χώρα πλήττεται από σφοδρή κακοκαιρία

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στους χρήστες του Twitter, η φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να πίνει ανέμελος το εσπρεσάκι του στο Κολωνάκι, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας. Την φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή, στην οποία εικονίζεται ο Πρωθυπουργός μαζί με την ίδια και τον ραδιοφωνικό της παρτενέρ στα Παραπολιτικά 90.1,...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στους χρήστες του Twitter, η φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να πίνει ανέμελος το εσπρεσάκι του στο Κολωνάκι, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας.

Την φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή, στην οποία εικονίζεται ο Πρωθυπουργός μαζί με την ίδια και τον ραδιοφωνικό της παρτενέρ στα Παραπολιτικά 90.1, κ. Δημήτρη Τάκη.

Όπως γράφει η γνωστή δημοσιογράφος: «Το Μπρα ντε φερ κάνει ρεπορτάζ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στους χιονισμένους δρόμους. Μία στάση για καφέ καθ´ οδόν για το Μαξίμου!Μιλήσαμε για κακοκαιρία,εμβολιασμούς, ευπαθείς ομάδες.Καλημέρα σας».

Προφανώς στις δηλώσεις του για ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού, δεν εννοούσε αυτό…

 

Προκαλεί πραγματικά – αρνητική – εντύπωση, το γεγονός πως ο Πρωθυπουργός , την στιγμή που έχει παραλύσει μέχρι και η πρωτεύουσα της χώρας από την κακοκαιρία – την ίδια στιγμή μάλιστα που έχουμε νεκρούς συμπολίτες μας εξαιτίας του χιονιά – εκείνος να φωτογραφίζεται ανέμελος στο Κολωνάκι, κάνοντας χαλαρή συζήτηση με δημοσιογράφους.

Ούτε τώρα τον προστάτεψε το περιβάλλον του;

Μήπως πλέον οι αυλικοί του…έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και τον σπρώχνουν στο να κάνει τη μια γκάφα μετά την άλλη;

Να σημειώσουμε πως η κατάσταση σήμερα στην Αθήνα ήταν τέτοια που είδαμε μέχρι και εκσκαφέα – εκχιονιστικό να προσπαθεί να ανοίξει τους δρόμους στο Κολωνάκι!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ