ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιονίζει στην Αθήνα, σε ποιες περιοχές πέφτει χιόνι

Μετά από την επίσκεψη της κακοκαιρίας «Ζηνοβία»
Χιονίζει στην Αθήνα, σε ποιες περιοχές πέφτει χιόνι

Χιονίζει σήμερα από το μεσημέρι στην Αθήνα και σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου στην Αττική, όπου πέφτουν χιόνια μετά από την επίσκεψη της κακοκαιρίας «Ζηνοβία».

Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 30/12, χιονίζει σε Περιστέρι, Πετρούπολη, Νίκαια, Κορυδαλλό, Ηλιούπολη, Δάφνη, Αργυρούπολη και σε πολλές ακόμη περιοχές της Αττικής.

Η χιονόπτωση είναι ασθενής και δεν παρατηρούνται προβλήματα στους δρόμους, αλλά οι οδηγοί πρέπει είναι προσεκτικοί.

Στην Αττική οι ισχυρές βροχές αναμένεται να συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας 30/12 ενώ οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα ορεινά και ημιορεινά στα βόρεια και δυτικά του νομού θα περιοριστούν από το απόγευμα στη βορειοδυτική Αττική και στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ στα χερσαία τμήματα και έως 9 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα.

Την Τρίτη 31/12 βροχές, κατά τόπους ισχυρές, και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στο Κεντρικό Αιγαίο, οι οποίες όμως σταδιακά θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Στο μεταξύ διακόπηκε, πριν από λίγο, λόγω της κακοκαιρίας, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων από το 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας – Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, στην περιοχή της Μάνδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θάνος Μικρούτσικος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (pics)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χιονίζει στην Αθήνα, σε ποιες περιοχές πέφτει χιόνι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.