ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χίος: Εισβολή κατοίκων σε ξενοδοχείο όπου μένουν αστυνομικοί – Πέντε τραυματίες (vid-pics)

Σε δύο ξενοδοχεία όπου διαμένουν άνδρες των ΜΑΤ εισέβαλαν το μεσημέρι της Τετάρτης κάτοικοι της Χίου. Μάλιστα, οι κάτοικοι αφού «πολιόρκησαν» για λίγη ώρα το ξενοδοχείο, στη συνέχεια μπήκαν στα δωμάτια των αστυνομικών. Ξεκίνησαν να πετούν τα πράγματά τους από παράθυρα και μπαλκόνια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Οι κάτοικοι...
Χίος: Εισβολή κατοίκων σε ξενοδοχείο όπου μένουν αστυνομικοί – Πέντε τραυματίες (vid-pics)

Σε δύο ξενοδοχεία όπου διαμένουν άνδρες των ΜΑΤ εισέβαλαν το μεσημέρι της Τετάρτης κάτοικοι της Χίου.

Μάλιστα, οι κάτοικοι αφού «πολιόρκησαν» για λίγη ώρα το ξενοδοχείο, στη συνέχεια μπήκαν στα δωμάτια των αστυνομικών. Ξεκίνησαν να πετούν τα πράγματά τους από παράθυρα και μπαλκόνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Οι κάτοικοι του νησιού βρίσκονται σε αναβρασμό τις τελευταίες ημέρες, αντιδρώντας στην κατασκευή των νέων κλειστών δομών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χίος: Εισβολή κατοίκων σε ξενοδοχείο όπου μένουν αστυνομικοί – Πέντε τραυματίες (vid-pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.