ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή: 17 Νοέμβρη και Μαζιώτης «απειλούν» τους Χρυσαυγίτες στις φυλακές (vid)

Χρυσή Αυγή: Τη ερχόμενη Δευτέρα (12/10) αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η πολύκροτη δίκη στον πρώτη της βαθμό, καθώς θα έχουμε την απόφαση για τα ελαφρυντικά και την ανακοίνωση των ποινών
Χρυσή Αυγή: 17 Νοέμβρη και Μαζιώτης «απειλούν» τους Χρυσαυγίτες στις φυλακές (vid)

Χρυσή Αυγή: Τη ερχόμενη Δευτέρα (12/10) αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η πολύκροτη δίκη στον πρώτη της βαθμό, καθώς θα έχουμε την απόφαση για τα ελαφρυντικά και την ανακοίνωση των ποινών.

Εν συνεχεία οι καταδικασθέντες  αναμένεται να συλληφθούν από την αστυνομία ή τέλος πάντων να τέλος πάντων να παραδοθούν αυτοβούλως (κάποιοι είναι στο εξωτερικό) προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Αττική: Οι πέντε περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο» (vid)

Κατόπιν οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν  στις φυλακές, με το σωφρονιστικό ίδρυμα του Κορυδαλλού και αυτό στο Δομακό, να είναι τα επικρατέστερα για να τους φιλοξενήσουν.

Εκεί ωστόσο τα μέλη της Χρυσής  Αυγής δεν θα τοποθετηθούν σε κελιά με τον υπόλοιπο πληθυσμό των φυλακών, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να δεχθούν επίθεση.

Οι συγκεκριμένες φυλακές θεωρούνται ασφαλείς, ωστόσο φιλοξενούν και αρκετά μέλη γνωστών τρομοκρατικών οργανώσεων και αντιεξουσιαστών.

Για παράδειγμα, όπως ανέφερε το STAR στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στον Κορυδαλλό βρίσκονται μέλη της 17 Νοέμβρη, αλλά και η Πόλα Ρούπα, ενώ στον Δομοκό είναι ο Γιώργος Μαζιώτης και ο Γιάννης Δημητράκης.

Για αυτό, όπως ειπώθηκε οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής θα προφυλαχθούν και θα μπουν σε ειδικό χώρο.

Χρυσή Αυγή: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσή Αυγή: 17 Νοέμβρη και Μαζιώτης «απειλούν» τους Χρυσαυγίτες στις φυλακές (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.