Χρυσή Αυγή:

Η ακροδεξιά παράταξη ζητάει μάλιστα, την επανακαταμέτρηση των ψήφων!

«Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε, ας το πάρουν απόφαση», ανέφερε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών.

Τα στελέχη της ακροδεξιάς παρατάξης δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν πως δεν κατάφερε το κόμμα τους να μπει στη Βουλή και κάνουν ότι είναι δυνατόν για να προκαλέσουν, αλλά και να ανατρέψουν(!) την κατάσταση.

«Επιστέφουμε εκεί που γίναμε δυνατοί, στους δρόμους και στις πλατείες, σε έναν αγώνα σκληρό ενάντια στον μπολσεβικισμό και στον άγριο καπιταλισμό που έρχεται», σημείωσε ο Μιχαλολιάκος προσθέτοντας ότι: «θα αγωνιστούμε με σθένος ενάντια στο ξεπούλημά των εθνικών θεμάτων».

«Ευχαριστούμε θερμά τις περισσότερες από 150.000 υπερήφανους Έλληνες και υπερήφανες Ελληνίδες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Χρυσή Αυγή και δίνουμε ένα μήνυμα σε εχθρούς και “φίλους”: Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε, ας το πάρουν απόφαση», υπογράμμισε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Το 2019 οι Έλληνες ψήφισαν «όχι» στην ακροδεξιά παράταξη, αλλά οι αντιδράσεις από στελέχη είναι συνεχείς.

Ακολούθησε ο Ηλίας Παναγιώταρος που δεν μπορεί να δεχθεί ότι δεν είναι πλέον βουλευτής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώταρος άλλαξε το προφίλ του στο Twitter και από «βουλευτής» το έκανε «παρά λίγο βουλευτής»!

Χρυσή Αυγή: Αίτηση επανακαταμέτρησης ψήφων

Την επανακαταμέτρηση των ψήφων ζητά η Χρυσή Αυγή, καθώς σύμφωνα με το επίσημο αποτέλεσμα στις εκλογές 2019, το κόμμα μένει εκτός Βουλής.

Με την ενσωμάτωση να έχει ολοκληρωθεί, η ΧΑ πήρε 165.709 ψήφους και 2,93%, μένοντας εκτός Βουλής καθώς δεν έπιασε το όριο του 3%.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε, η Χρυσή Αυγή καταθέτει αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων σε όλη την επικράτεια.

«Μετά το σκανδαλώδες εκλογικό αποτέλεσμα, που εμφανίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο εκτός βουλής για ελάχιστο αριθμό ψήφων, η νομική υπηρεσία του κόμματος προβαίνει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για επανακαταμέτρηση των ψήφων σε όλη την Επικράτεια», ανέφερε το κόμμα σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης έγραψε χαρακτηριστικά: «Προχωράμε σε άμεση επανακαταμέτρηση των ψήφων σε όλη την επικράτεια!».