Χρυσή Αυγή: Πώς διέφυγε ο Χρήστος Παππάς!

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, τα περισσότερα μέλη της έχουν παραδοθεί ή συλληφθεί για να οδηγηθούν στη φυλακή. Ωστόσο, αυτός που ακόμα διαφεύγει είναι ο Χρήστος Παππάς, που εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά την προφυλάκισή του. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το MEGA, μετά...

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, τα περισσότερα μέλη της έχουν παραδοθεί ή συλληφθεί για να οδηγηθούν στη φυλακή.

Ωστόσο, αυτός που ακόμα διαφεύγει είναι ο Χρήστος Παππάς, που εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το MEGA, μετά το πέρας του χρόνου προφυλάκισης των στελεχών της Χρυσής Αυγής, είχε επιβληθεί στον Χρήστο Παππά ο όρος να παρίσταται στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Στους 550 οι νεκροί – Κατέληξε 73χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Το 2015 ο περιοριστικός όρος αυτός άλλαξε, με την υποχρεωτική παρουσία του στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα και συγκεκριμένα κάθε πρώτη του μήνα.

Έτσι, την 1η Οκτωβρίου ο ίδιος βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος την άρση των προηγούμενων όρων, διέφυγε με αποτέλεσμα να καταζητείται από την ελληνική αστυνομία.