ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή: Πώς διέφυγε ο Χρήστος Παππάς!

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, τα περισσότερα μέλη της έχουν παραδοθεί ή συλληφθεί για να οδηγηθούν στη φυλακή. Ωστόσο, αυτός που ακόμα διαφεύγει είναι ο Χρήστος Παππάς, που εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά την προφυλάκισή του. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το MEGA, μετά...
Χρυσή Αυγή: Πώς διέφυγε ο Χρήστος Παππάς!

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, τα περισσότερα μέλη της έχουν παραδοθεί ή συλληφθεί για να οδηγηθούν στη φυλακή.

Ωστόσο, αυτός που ακόμα διαφεύγει είναι ο Χρήστος Παππάς, που εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το MEGA, μετά το πέρας του χρόνου προφυλάκισης των στελεχών της Χρυσής Αυγής, είχε επιβληθεί στον Χρήστο Παππά ο όρος να παρίσταται στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Στους 550 οι νεκροί – Κατέληξε 73χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Το 2015 ο περιοριστικός όρος αυτός άλλαξε, με την υποχρεωτική παρουσία του στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα και συγκεκριμένα κάθε πρώτη του μήνα.

Έτσι, την 1η Οκτωβρίου ο ίδιος βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος την άρση των προηγούμενων όρων, διέφυγε με αποτέλεσμα να καταζητείται από την ελληνική αστυνομία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσή Αυγή: Πώς διέφυγε ο Χρήστος Παππάς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.