ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή: Το twitter «έριξε» λογαριασμούς βουλευτών της

Το Twitter μπλόκαρε τους λογαριασμούς των καταδικασθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής λόγω «παραβίασης των κανόνων». Το Twitter έβαλε «μπλόκο» στη Χρυσή Αυγή και στους λογαριασμούς καταδικασθέντων πρώην βουλευτών της, λόγω «παραβίασης των κανόνων του μέσου κοινωνικής δικτύωσης», όπως χαρακτηριστικά εξηγεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα (12/10) η απόφαση για τα ελαφρυντικά και τις...
Χρυσή Αυγή: Το twitter «έριξε» λογαριασμούς βουλευτών της

Το Twitter μπλόκαρε τους λογαριασμούς των καταδικασθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής λόγω «παραβίασης των κανόνων».

Το Twitter έβαλε «μπλόκο» στη Χρυσή Αυγή και στους λογαριασμούς καταδικασθέντων πρώην βουλευτών της, λόγω «παραβίασης των κανόνων του μέσου κοινωνικής δικτύωσης», όπως χαρακτηριστικά εξηγεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα (12/10) η απόφαση για τα ελαφρυντικά και τις ποινές

Εκτός του Νίκου Μιχαλολιάκου, ανεστάλησαν και οι λογαριασμοί της Ελένης Ζαρούλια, του Ηλία Παναγιώταρου, του Αρτέμη Ματθαιόπουλου και του Χρήστου Παππά.

«Τo Τwitter θέτει σε αναστολή λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του Twitter» αναφέρεται κάτω από την ενημέρωση των σε αναστολή λογαριασμών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσή Αυγή: Το twitter «έριξε» λογαριασμούς βουλευτών της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.