Χρήση μάσκας

Την Τρίτη (1/9) ο Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε στη χρήση μάσκας. Μεταξύ άλλων είπε: «Μπορεί να έχει πολλαπλά εκπαιδευτικά προβλήματα, αλλά μπορούν οι εκπαιδευτικοί να δίνουν στα παιδιά ένα διάλειμμα στη χρήση μάσκας. Στα μικρά παιδιά χρειάζεται να μάθουν τη μάσκα με το παιχνίδι και στα μεγαλύτερα με χρήσιμες πληροφορίες από επίσημες ιστοσελίδες. ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κορονοϊός...

Την Τρίτη (1/9) ο Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε στη χρήση μάσκας.

Μεταξύ άλλων είπε: «Μπορεί να έχει πολλαπλά εκπαιδευτικά προβλήματα, αλλά μπορούν οι εκπαιδευτικοί να δίνουν στα παιδιά ένα διάλειμμα στη χρήση μάσκας.

Στα μικρά παιδιά χρειάζεται να μάθουν τη μάσκα με το παιχνίδι και στα μεγαλύτερα με χρήσιμες πληροφορίες από επίσημες ιστοσελίδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός ΕΟΔΥ: Αυξημένος ο αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώθηκε

Με την επιβράβευση τα παιδιά μπορούν να υιοθετήσουν τη χρήση μάσκας – δεν προβάλλουμε στα παιδιά μας την ενδεχόμενη μικροβιοφοβία μας ή τον πανικό μας. Αν φερθούμε σωστά, θα το ξεπεράσουμε αυτό μετά το εμβόλιο.

Μπορούμε να επιβραβεύουμε τα παιδιά για την χρήση μάσκας αντί να τα τιμωρούμε. Να απαντάμε στα παιδιά με ειλικρίνεια. Αν φερθούμε σωστά, θα έρθει το εμβόλιο, θα ξεπεράσουμε τον φόβο και θα επανέλθει η αγκαλιά.

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών κολλάνε πιο δύσκολα τον ιό. Τα παιδιά θα ωφεληθούν περισσότερο από την εκπαιδευτική διαδικασία παρά από την απουσία από το σχολείο. Η παρουσία τους στο σχολείο είναι απαραίτητη και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτα.

Είναι απαραίτητο να επιστρέψουν στα θρανία, είπε και εάν χρειαστεί να ληφθούν άλλα μέτρα θα εξεταστούν. Είναι αναγκαίο για τον ψυχικό τους κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE