ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρονοπούλου: «Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλη σου στα Τάρταρα»

Αποκαλυπτική η Νένα Χρονοπούλου για τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί
Χρονοπούλου: «Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλη σου στα Τάρταρα»

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε η Νένα Χρονοπούλου, στην τελευταία της Συνέντευξη που παραχώρησε στη γνωστή εφημερίδα «Espresso».

Η σύζυγος του Τάσου Μητρόπουλου αναφέρθηκε στην απόφαση του άντρα της να συμμετάσχει στην εκπομπή «Total Football» και τις… επιθέσεις που δέχτηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού, επειδή αυτή προβάλλεται στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

«Ο σύζυγός μου ποτέ δεν έχει κληθεί από εφημερίδες που στηρίζουν τον Ολυμπιακό, πλην μιας, για να δώσει συνέντευξη ή να πει την άποψή του για κάποιο παιχνίδι. Ποτέ δεν του δόθηκε βήμα επίσημο για να σχολιάσει το μόνο αντικείμενο που γνωρίζει τόσο καλά όσο ελάχιστοι. Ξαφνικά ήρθε η πρόσκληση από το Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ουδέποτε έχει δει τον Τάσο Μητρόπουλο από κοντά και ουδέποτε έχει τηλεφωνηθεί μαζί του. Γιατί να το κάνει άλλωστε;

Οι αθλητικοί συντάκτες της εκπομπής τον κάλεσαν δίχως φόβο από το αφεντικό τους γιατί στην τελική, αντί ο Ιβάν Σαββίδης να μην θέλει να βλέπει τον Τάσο Μητρόπουλο στα μάτια του, αφού η είσοδός του στην Τούμπα προκαλούσε πανζουρλισμό, ξεσηκώθηκαν οι Ολυμπιακοί. Βρείτε που είναι το λάθος!», ανέφερε η Νένα Χρονοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μητρόπουλος: Κατέθεσε μήνυση η Νένα Χρονοπούλου

Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε:

«Μια εμφάνιση σε κανάλι μη συμφερόντων της ομάδας της καρδιάς του, άλλαξε τα πάντα στη ζωή μας. Ο «πόλεμος» ξέσπασε όταν γνωστό «ερυθρόλευκο» σάιτ με απαξιωτικούς συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και ψέματα πυροδότησε εκρήξεις μίσους σε δεκάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού και μέχρι πρότινος θαυμαστές του συζύγου μου, παροτρύνοντας τους να στραφούν εναντίον του.

Δέχθηκα πολλά απειλητικά μηνύματα, κυρίως από έναν φερόμενο ως «ερυθρόλευκο» φίλαθλο, δημόσια στις σελίδες μου όσο και στο messenger», τόνισε.

«Εσύ που λες ότι θα κάνεις μήνυση, είσαι η σκληρή γυναίκα… Μάλλον δεν ξέρεις από αγριεμένους οπαδούς που πάνω από την ομάδα δεν βάζουν τίποτα και κανέναν» και «Άμα σου τολμάει κάνε καμία κίνηση και θα δεις που θα πας. Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλη σου στα Τάρταρα», ήταν τα λόγια του, σύμφωνα με τη γνωστή ηθοποιό.

Μάλιστα, η κυρία Χρονοπούλου δε δίστασε να κατονομάσει τον «Βαγγέλα» λέγοντας: «Είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Εκείνος δηλαδή τι του είναι του Βαγγέλα; Φιλαράκι; Ανιψάκι; Ξαδερφάκι; Από που προκύπτουν αυτή του η άνεση και η σιγουριά; Και γιατί ποτέ κανένας άλλος φίλαθλος, κατά το παρελθόν, δεν είχε πει σε κανέναν «θα σφυρίξω στον Σώκρατες;» και σφυράει ο πάσα ένας στον Βαγγέλα;».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρονοπούλου: «Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλη σου στα Τάρταρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.