ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Cosmote: Χωρίς internet και 4G πολλές περιοχές – Τι απαντά η εταιρεία στο Sportime

Προβλήματά στην πρόσβαση στο διαδίκτυο αντιμετωπίζουν χιλιάδες χρήστες της Cosmote.
Cosmote: Χωρίς internet και 4G πολλές περιοχές – Τι απαντά η εταιρεία στο Sportime

Εδώ και λίγες ώρες πολλοί είναι οι χρήστες της Cosmote οι οποίοι στην προσπάθειά τους να συνδεθούν στο ίντερνετ μέσω του κινητού τους και του 4g αποτυγχάνουν.

Η χρήση των δεδομένων για πρόσβαση στο διαδίκτυο δε φαίνεται να λειτουργεί και παρουσιάζει προβλήματα.

Η εταιρία παραδέχτηκε ότι υπάρχει θέμα στη χρήση δεδομένων σε ορισμένες περιοχές και εργάζεται αυτή τη στιγμή για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Η εταιρία έσπευσε μέσω του Twitter να δώσει απαντήσεις στους χιλιάδες καταναλωτές της οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά απάντησε στο Sportime, αυτή τη στιγμή παρατηρείται περιστασιακή αδυναμία δεδομένων κινητής σε ορισμένες περιοχές.

Ειδήσεις σήμερα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Cosmote: Χωρίς internet και 4G πολλές περιοχές – Τι απαντά η εταιρεία στο Sportime», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις