ΚΟΙΝΩΝΙΑ

COSMOTE: Νέα μεγάλη προσφορά, σούπερ έκπτωση

Η Cosmote συνεχίζει να είναι κοντά στους συνδρομητές και προσφέρει έκπτωση -45% στα νέα συμβόλαια, αλλά και πολλά GB ίντερνετ μέσω των πακέτων της. Πιο συγκεκριμένα, η Cosmote θέλει να ανοίξει κι άλλο τον… κύκλο της, για αυτό και προσφέρει έως και -45% στο πάγιο του προγράμματος, κάτι που ισχύει για όλα τα νέα συμβόλαια...
COSMOTE: Νέα μεγάλη προσφορά, σούπερ έκπτωση

Η Cosmote συνεχίζει να είναι κοντά στους συνδρομητές και προσφέρει έκπτωση -45% στα νέα συμβόλαια, αλλά και πολλά GB ίντερνετ μέσω των πακέτων της.

Πιο συγκεκριμένα, η Cosmote θέλει να ανοίξει κι άλλο τον… κύκλο της, για αυτό και προσφέρει έως και -45% στο πάγιο του προγράμματος, κάτι που ισχύει για όλα τα νέα συμβόλαια καρτοκινητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση MRB: Πρώτη με… διαφορά η ΝΔ (pics, vids)

Παράλληλα, προσφέρει πολλά επιπλέον GIGA με τα πακέτα GIGA MAX και πολλά λεπτά Ομιλίας προς όλους!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Με τα COSMOTE Mobile έχεις περισσότερα data για να απολαμβάνεις περισσότερο Internet από το κινητό σου στο COSMOTE 4G, το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στην Ελλάδα.

Τώρα, μπορείς να αποκτήσεις τα πιο ελκυστικά προγράμματα κινητής με έκπτωση έως 45% στο πάγιο του προγράμματος σου, πολλά επιπλέον GIGA με τα πακέτα GIGA MAX και πολλά λεπτά Ομιλίας προς όλους!

Η προσφορά ισχύει για νέα συμβόλαια και φορητότητα αριθμού.

Δες εδώ πως μπορείς να πάρεις δώρο 15GB για το κινητό σου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «COSMOTE: Νέα μεγάλη προσφορά, σούπερ έκπτωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.