ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Cosmote: Προβλήματα με το δίκτυο, τις κλήσεις και το internet – Τι απαντά η εταιρεία

Προβλήματα με το δίκτυο της Cosmote αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες τις τελευταίες ώρες.
Cosmote: Προβλήματα με το δίκτυο, τις κλήσεις και το internet – Τι απαντά η εταιρεία

Δυσαρεστημένοι είναι από χτες το απόγευμα οι χρήστες της Cosmote καθώς το δίκτυο παρουσιάζει προβλήματα μέχρι και σήμερα.

Πολλά προβλήματα τόσο στην τηλεφωνική όσο και στην διαδικτυακή γραμμή της εταιρίας φαίνεται πως υπάρχουν από εχτές. Χρήστες στο twitter τόνισαν τα προβλήματά τους για τις τηλεφωνικές συνδέσεις ενώ σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στα data.

Παράλληλα, όποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει στο στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών, 13888, ακούει το εξής μήνυμα:

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή και σε μεμονωμένες περιπτώσεις παρατηρείται περιστασιακή αδυναμία κλήσεων και χρήση δεδομένων . Εργαζόμαστε για την άμεση αποκατάσταση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.»

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρία στην οποία γράφει:

«Η COSMOTE ενημερώνει ότι χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας.»

 

Διαβάστε Επίσης:

ΟΦΗ: Σούπερ deal με Cosmote TV – Ο Λυσσάνδρου «εκτόξευσε» το τηλεοπτικό συμβόλαιο

Cosmote TV: Επίσημο, συμφωνία με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Cosmote: Προβλήματα με το δίκτυο, τις κλήσεις και το internet – Τι απαντά η εταιρεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.