ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Covid Free Gr Wallet: Εφαρμογή αποθήκευσης για το πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης COVID

Με τη νέα εφαρμογή Covid Free Gr Wallet οι χρήστες θα μπορούν να έχουν όλα τα πιστοποιητικά covid στο κινητό τους.
Covid Free Gr Wallet: Εφαρμογή αποθήκευσης για το πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης COVID

Covid Free Gr Wallet: Ζούμε στην εποχή που σταδιακά βιώνουμε στην καθημερινή μας ζωή…όσα έχουμε δει τόσα χρόνια σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας…Οι σεναριογράφοι του Black Mirror στο Netflix… αποδεικνύονται «γατάκια» μπροστά στην πραγματικότητα…

Η νέα εφαρμογή που υλοποίησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης απλοποιεί σημαντικά την αποθήκευση και επίδειξη των ψηφιακών πιστοποιητικών covid, διευκολύνοντας τους ελέγχους.

Είναι διαθέσιμη μέσω του covidfree.gov.gr καθώς και μέσω του App Store της Apple και του Google Play Store.

Η χρήση της είναι ιδιαίτερα απλή: για να αποθηκευτεί το έγγραφο στο wallet, ο πολίτης μπορεί είτε να σκανάρει το QR code στην εφαρμογή, είτε να το μεταφορτώσει ως αρχείο pdf. Αμέσως μετά εμφανίζεται η επιλογή «Αποθήκευση στο wallet».

Η αποθήκευση είναι δυνατή τόσο για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό COVID-19 όσο και για την εθνική Βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου, για όσα άτομα ο πολίτης επιθυμεί, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για όλη την οικογένεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Covid Free Gr Wallet: Εφαρμογή αποθήκευσης για το πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης COVID», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.