ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δάφνη: Τροχαίο στη Βουλιαγμένης (pic)

Οι διακοπές τελειώνουν και σιγά- σιγά επιστρέφουμε στην καθημερινότητα. Οι δρόμοι γεμίζουν και πάλι και δυστυχώς δεν λείπουν τα τροχαία ατυχήματα. Στη Δάφνη ένα αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα. Η Ελλάδα δεν φημίζεται για την οδηγική συμπεριφορά των πολιτών της και καθημερινά τα τροχαία ατυχήματα είναι πολλά. Ένα από αυτά...
Δάφνη: Τροχαίο στη Βουλιαγμένης (pic)

Οι διακοπές τελειώνουν και σιγά- σιγά επιστρέφουμε στην καθημερινότητα. Οι δρόμοι γεμίζουν και πάλι και δυστυχώς δεν λείπουν τα τροχαία ατυχήματα. Στη Δάφνη ένα αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα.

Η Ελλάδα δεν φημίζεται για την οδηγική συμπεριφορά των πολιτών της και καθημερινά τα τροχαία ατυχήματα είναι πολλά. Ένα από αυτά έγινε σήμερα στη Δάφνη και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της πλατείας Καλογήρων στο μετρό.

Όπως μας ενημέρωσε ένας αναγνώστης που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα.

Δείτε τι σχετική φωτογραφία:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δάφνη: Τροχαίο στη Βουλιαγμένης (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.