ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Αγ. Δημήτριο Βύρωνα

Δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας: Μία ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε του πιστούς στον Αγ. Δημήτριο Βύρωνα. Με δέος οι πιστοί που πήγαν να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Άγιο Δημήτριο στον Βύρωνα, διαπίστωσαν πως η εικόνα είχε δακρύσει. Την φωτογραφία της εικόνας έστειλαν στο sportime.gr πιστοί που βρέθηκαν στο ναό να προσκυνήσουν και την...
Δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Αγ. Δημήτριο Βύρωνα

Δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας: Μία ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε του πιστούς στον Αγ. Δημήτριο Βύρωνα.

Με δέος οι πιστοί που πήγαν να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Άγιο Δημήτριο στον Βύρωνα, διαπίστωσαν πως η εικόνα είχε δακρύσει.

Την φωτογραφία της εικόνας έστειλαν στο sportime.gr πιστοί που βρέθηκαν στο ναό να προσκυνήσουν και την απαθανάτισαν.

Κάθε Τετάρτη μετά την Ακολουθία του Εσπερινού γίνεται Παράκληση προς την «Παναγία την Παρηγορήτρια» για εκείνους πού επιθυμούν να προσευχηθούν και να λάβουν δια των πρεσβειών της την Χάρη της και το έλεός της.

 

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που διώκεται τόσο λυσσαλέα η Θεία Κοινωνία;

«Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θείας Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Αγ. Δημήτριο Βύρωνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.