ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΗ: Ανακοίνωσε εκπτώσεις για οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις και ευάλωτους καταναλωτές

Από την 1η Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου θα ισχύσει δωρεάν πάγιο για όλους και εκπτώσεις 8% στους ευάλωτους πελάτες και στους οικιακούς πελάτες – Τι ανακοινώθηκε για την εξυπηρέτηση πελατών και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων – Δείτε αναλυτικά τις εκπτώσεις που ανακοίνωσε η ΔΕΗ. «Για ένα νέο πακέτο μέτρων ανακούφισης για τους...
ΔΕΗ: Ανακοίνωσε εκπτώσεις για οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις και ευάλωτους καταναλωτές

Από την 1η Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου θα ισχύσει δωρεάν πάγιο για όλους και εκπτώσεις 8% στους ευάλωτους πελάτες και στους οικιακούς πελάτες – Τι ανακοινώθηκε για την εξυπηρέτηση πελατών και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων – Δείτε αναλυτικά τις εκπτώσεις που ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

«Για ένα νέο πακέτο μέτρων ανακούφισης για τους πελάτες της επιχείρησης που βλέπουν τα εισοδήματά τους να πιέζονται λόγω της πανδημίας» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΔΕΗ στην παρουσίαση της νέας εταιρικής της ταυτότητας

Εκπτωτικό πακέτο για οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις και ευάλωτους καταναλωτές καθώς και νέες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πελατών ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, μιλώντας απόψε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας της ΔΕΗ.

«Μετά τα πολύ ενθαρρυντικά οικονομικά μας αποτελέσματα, μπορούμε σήμερα να ανακοινώσουμε ακόμα ένα νέο πακέτο μέτρων ανακούφισης για τους πελάτες μας, που βλέπουν τα εισοδήματά τους να πιέζονται λόγω της πανδημίας», ανέφερε ο κ. Στάσσης.

Συγκεκριμένα, από την 1η Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου ισχύουν τα εξής:

-Δωρεάν πάγιο για όλους,

-Επιπλέον Έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες,

-Έκπτωση 8% σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις με καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh,

-Διπλασιασμός της έκπτωσης στους πελάτες e-bill, που λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό, από 5 σε 10 ευρώ.

Ο κ. Στάσσης ανακοίνωσε επίσης ότι πλέον η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών μας θα γίνεται δωρεάν σε ένα νέο νούμερο το 800-900-1000.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΕΗ: Ανακοίνωσε εκπτώσεις για οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις και ευάλωτους καταναλωτές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.