ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΗ: Απίστευτη ουρά στο κέντρο της Αθήνας (vid)

Απίστευτη ουρα δεκάδων μέτρων που εξαπλωνόταν σε ολόκληρο τετράγωνο, έξω από την ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας, κατέγραψαν οι κάμερες. Πλάνα κατέγραψαν ουρά με περισσότερα από 100 άτομα να περιμένουν έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ πριν αυτό ανοίξει για πρώτη φορά σήμερα, μετά το κλείσιμο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Ο κόσμος στα...
ΔΕΗ: Απίστευτη ουρά στο κέντρο της Αθήνας (vid)

Απίστευτη ουρα δεκάδων μέτρων που εξαπλωνόταν σε ολόκληρο τετράγωνο, έξω από την ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας, κατέγραψαν οι κάμερες.

Πλάνα κατέγραψαν ουρά με περισσότερα από 100 άτομα να περιμένουν έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ πριν αυτό ανοίξει για πρώτη φορά σήμερα, μετά το κλείσιμο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ο κόσμος στα πλάνα φαινόταν πάντως να τηρεί τα μέτρα απόστασης και να φορά μάσκες, αλλά η ουρά είναι κάτι το πρωτοφανές, καθώς καλύπτει πολύ μεγάλη απόσταση, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά από νωρίς το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχολεία: Επιστροφή στα θρανία δύο μήνες μετά! (vid)

Μάλιστα, στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να συμβάλλουν στην ομαλή τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Ποιες συναλλαγές ανοίγουν στη ΔΕΗ

Από σήμερα τα καταστήματα της ΔΕΗ ανοίγουν για το κοινό για συγκεκριμένες ωστόσο συναλλαγές. Τα καταστήματα θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων.

Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την ιστοσελίδα www.dei.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 11770. Η είσοδος στα καταστήματα θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση των εισερχομένων μέσα από ειδικές πύλες ή συσκευές θερμομέτρησης. Η ΔΕΗ τονίζει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και τα στοιχεία της θερμομέτρησης δεν θα καταγράφονται. Παράλληλα, μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών, ενώ οι υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, που εισέρχονται στο χώρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΕΗ: Απίστευτη ουρά στο κέντρο της Αθήνας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.