ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΗ: Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

«Έχουν υπάρξει εκτεταμένες ζημιές»
ΔΕΗ: Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Στην ΕΡΤ μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, αναφερόμενος στις βλάβες που προκάλεσαν στο δίκτυο οι πυρκαγιές.

«Είναι τρεις γραμμές μέσης τάσεως οι οποίες είναι οι γραμμές κορμού, οι οποίες έχουν υποστεί άλλη μικρότερη και άλλη πολύ περισσότερη ζημιά, αυτές αποκαθίστανται. Χθες νομίζω τελείωσε η πρώτη. Προτεραιότητα είναι τα αντλιοστάσια τα οποία πιστεύω ότι μέχρι σήμερα θα έχουν τελειώσει. Πιστεύω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές στο μεγαλύτερό τους μέρος. Έχουν γίνει ενισχύσεις, έχει γίνει πολύ μεγάλη κινητοποίηση και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο ΔΕΔΔΗΕ. Έχει γίνει πολύ μεγάλη κινητοποίηση από τη Θήβα, από εργολάβους, από άλλες περιοχές της Αθήνας, υλικά υπάρχουν και νομίζω ότι θα πάμε καλά προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ όπως τόνισε:

«Έχουν υπάρξει εκτεταμένες ζημιές».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΕΗ: Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.