ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΗ: ΣΟΚ καταναλωτών από τους υψηλούς λογαριασμούς εν μέσω καραντίνας

ΔΕΗ: Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες tweet και facebook post για τις υψηλές χρεώσεις που είδαν οι καταναλωτές στους λογαριασμούς τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, η ΔΕΗ προσέθεσε τις KWh του τετραμήνου και τιμολογήθηκαν με την αυξημένη τιμή, φουσκώνοντας περαιτέρω τον λογαριασμό των καταναλωτών μαζί με τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφελία, το...
ΔΕΗ: ΣΟΚ καταναλωτών από τους υψηλούς λογαριασμούς εν μέσω καραντίνας

ΔΕΗ: Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες tweet και facebook post για τις υψηλές χρεώσεις που είδαν οι καταναλωτές στους λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, η ΔΕΗ προσέθεσε τις KWh του τετραμήνου και τιμολογήθηκαν με την αυξημένη τιμή, φουσκώνοντας περαιτέρω τον λογαριασμό των καταναλωτών μαζί με τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφελία, το ΦΠΑ κ.ο.κ.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε καραντίνα.

Έτσι, μένει να αποδειχτεί αν όντως έχει υπάρξει κάποια αύξηση ή οι… φουσκωμένοι λογαριασμοί αφορούν στην καραντίνα και την μεγαλύτερη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος από τα νοικοκυριά, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΕΗ: ΣΟΚ καταναλωτών από τους υψηλούς λογαριασμούς εν μέσω καραντίνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.