ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΗ: Τηλεφωνικά η πληρωμή λογαριασμών

ΔΕΗ: Στο 11770 θα μπορούν να πληρώσουν οι πελάτες της εταιρείας τους λογαριασμούς τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ, οι πελάτες της εταιρείας, θα μπορούν με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας να εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ με απόλυτη ασφάλεια....
ΔΕΗ: Τηλεφωνικά η πληρωμή λογαριασμών

ΔΕΗ: Στο 11770 θα μπορούν να πληρώσουν οι πελάτες της εταιρείας τους λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ, οι πελάτες της εταιρείας, θα μπορούν με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας να εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ με απόλυτη ασφάλεια.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν ζητάται κανένας επιπλέον κωδικός (pin κλπ).

Η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00 και την Μ. Παρασκευή αλλά και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΕΗ: Τηλεφωνικά η πληρωμή λογαριασμών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.