Μεγάλη απώλεια για τον επιχειρηματικό κόσμο χαρακτηριστικέ η απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά στα 52 του χρόνια, ύστερα από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο. Ο 52χρονος επιχειρηματίας σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Υγεία»,  άφησε την τελευταία  του πνοή, στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, ύστερα από λοίμωξη από τον ιό της...

Μεγάλη απώλεια για τον επιχειρηματικό κόσμο χαρακτηριστικέ η απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά στα 52 του χρόνια, ύστερα από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Υγεία»,  άφησε την τελευταία  του πνοή, στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, ύστερα από λοίμωξη από τον ιό της Γρίππης Β.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης μαζί με τα δύο άλλα αδέλφια του (Γεράσιμο και Μαρία), διοικούσε την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ και πρόσφατα ανέλαβε μαζί τους, την σωτηρία της εταιρείας «Μαρινόπουλος».

Η εξαγορά αυτή χαρακτηριστικέ ένα μεγάλο «deal» χάρη στο οποίο σώθηκαν οι δουλειές χιλιάδων εργαζομένων. Υπόθεση που ο Στυλιανός Σκλαβενίτης θεωρούσε υποχρέωση «εθνικής σημασίας».

Η κηδεία του Σ.Σκλαβενίτη, ο οποίος είχε αποκτήσει 4 παιδιά, θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά.