ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε ποια είναι η πρώτη – πρώτη φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram (pic)

Αυτή ήταν η πρώτη των πρώτων...
Δείτε ποια είναι η πρώτη – πρώτη φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram (pic)

Είναι ίσως από τα πιο αγαπημένα – αν όχι το πιο αγαπημένο- κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως.Το instagram το αγαπάει ο κόσμος και αυτό φαίνεται από τη ραγδαία του ανάπτυξη.

Κι ενώ τα ποσταρίσματα είναι καθημερινά, έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια ήταν εκείνη η φωτογραφία, που ανέβηκε στο instagram πριν από όλες τις άλλες;;;

Εμείς τη βρήκαμε!

Την πρώτη φωτογραφία που ανέβηκε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο τη δημοσίευσε ο συνιδρυτής του instagram, Kevin Systrom, και ανέβηκε τον Ιούλιο του 2010.

Το instagram δημιουργήθηκε από τον Kevin και τον Mike Krieger, τον Οκτώβριο του 2010 και το όνομα του προήλθε από τον συνδυασμό των λέξεων instant και telegraph, που σημαίνει στιγμιαίο τηλεγράφημα.

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβηκε ποτέ στο δημοφιλές δίκτυο ήταν εκείνη του σκύλου του την οποία έβγαλε ο Kevin σε ένα μαγαζί με τάκος στην πόλη Todos Santos στο Μεξικό.

Δείτε την εικόνα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε ποια είναι η πρώτη – πρώτη φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.