ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε ποιες κατηγορίες εργαζομένων δεν δουλεύουν την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

Οι Δημόσιοι υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες που θα παραμείνουν κλειστές, θα μπορούν να απολαύσουν ένα… ξεκούραστο τριήμερο, αφού δεν δουλεύουν την αργία του Αγίου Πνεύματος, Δευτέρα 28 Μαΐου. Πέρα όμως από τις δύο συγκεκριμένες κατηγορίες, για τις οποίες η συγκεκριμένη μέρα είναι επίσημη αργία, αναμένονται ανακοινώσεις από τους εμπορικούς συλλόγους της χώρας ότι...

Οι Δημόσιοι υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες που θα παραμείνουν κλειστές, θα μπορούν να απολαύσουν ένα… ξεκούραστο τριήμερο, αφού δεν δουλεύουν την αργία του Αγίου Πνεύματος, Δευτέρα 28 Μαΐου.

Πέρα όμως από τις δύο συγκεκριμένες κατηγορίες, για τις οποίες η συγκεκριμένη μέρα είναι επίσημη αργία, αναμένονται ανακοινώσεις από τους εμπορικούς συλλόγους της χώρας ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Μεγάλοι «άτυχοι» είναι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα εργαστούν κανονικά εκτός από κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες για τις οποίες θα εκδοθούν ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα η γιορτή του Αγίου Πνεύματος έχει αναγνωρισθεί ως αργία για τις παρακάτω κατηγορίες εργαζομένων:

Βιβλιοπωλείων, Διαγνωστικών Κέντρων, Δημοσιογράφους Περιοδικών, Εργοδηγούς Σχεδιαστές, Οίκων Ευγηρίας, Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλίας κλπ, Ηλεκτροτεχνίτες Βιομηχανίας και Καταστημάτων, Θυρωρούς, Καπνοβιομηχανιών, Κλινικών, Ξυλεμπορικών Καταστημάτων (Αθηνών – Πειραιώς – Περιχώρων), Περιοδικών, Πετρελαιοειδών επιχειρήσεων, Πρακτορείων Ναυτιλιακών κλπ., Ραδιοηλεκτρολόγους – Ραδιοτεχνίτες βιομηχανίας, Ραδιοφωνικών Σταθμών, Ραδιοφώνου Τεχνικούς, Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών Γραφείων, Τηλεοπτικών Σταθμών, Τηλεοράσεως τεχνικούς Β. Ελλάδος, Τυπογράφους Επαρχιακών Εφημερίδων, Φορτοεκφορτωτές Ημερήσιων Εφημερίδων, Φροντιστηρίων Μέσης, Ανώτερης, Ανώτατης Εκπαίδευσης, και Ξένων Γλωσσών, Φωτοστοιχειοθέτες, Χειριστές βιομηχανικών κλπ επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ