ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη 30/05

Ταλαιπωρία αναμένεται για το επιβατικό κοινό σήμερα Πέμπτη 30/05/2018. Στα αμαξοστάσια θα παραμείνουν όλη μέρα τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ (και τα Express του Αεροδρομίου),μετά την 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι σε αυτά. Τροποποιήσεις θα γίνουν στα δρομολόγιά του ΗΣΑΠ, αφού οι συρμοί θα κινηθούν από τις 08:00 έως την λήξη της βάρδιας,...
Δείτε πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη 30/05

Ταλαιπωρία αναμένεται για το επιβατικό κοινό σήμερα Πέμπτη 30/05/2018.

Στα αμαξοστάσια θα παραμείνουν όλη μέρα τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ (και τα Express του Αεροδρομίου),μετά την 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι σε αυτά.

Τροποποιήσεις θα γίνουν στα δρομολόγιά του ΗΣΑΠ, αφού οι συρμοί θα κινηθούν από τις 08:00 έως την λήξη της βάρδιας, ενώ για το Μετρό (γραμμές 2 & 3), αν και τα δρομολόγιά τους θα γίνονται από τις 09:00 έως τις 21:00, αναμένονται εντός της ημέρας νέες ανακοινώσεις σχετικά με τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων.

Κανονικά θα διεξαχθούν πάντως, τα δρομολόγιά του Τραμ, του Προαστιακού και των τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη 30/05», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.