ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα Πρωτομαγιά

Τα ΜΜΜ θα κινηθούν σε ρυθμούς Πρωτομαγιάς. Τροποποιούνται τα δρομολόγια των Μεσών Μαζικής Μεταφοράς, λόγω της συμμετοχής των εργαζόμενων, στην γιορτή της Πρωτομαγιάς. Εκτός από τις απεργίες και τις στάσεις εργασίας, στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν πορείες από σωματεία και συνδικάτα. Την Τρίτη 1/5/2018 ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα...

Τα ΜΜΜ θα κινηθούν σε ρυθμούς Πρωτομαγιάς.

Τροποποιούνται τα δρομολόγια των Μεσών Μαζικής Μεταφοράς, λόγω της συμμετοχής των εργαζόμενων, στην γιορτή της Πρωτομαγιάς. Εκτός από τις απεργίες και τις στάσεις εργασίας, στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν πορείες από σωματεία και συνδικάτα.

Την Τρίτη 1/5/2018 ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρόλεϊ αφού οι εργαζόμενοι αποφάσισαν 24ωρη απεργία. Λόγω της απεργίας των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Δευτέρας 30/04/2018 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα).

Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, (Τρίτη μεσάνυχτα προς Τετάρτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

Οι συρμοί του μετρό θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται έως το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ο ηλεκτρικός θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί σύμφωνα με απόφαση των εργαζομένων.

Τα λεωφορεία θα κινούνται από 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία

Τη συμμετοχή της στην απεργία της ΓΣΕΕ, την Τρίτη 1η Μαΐου, με την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Η απεργία θα αρχίσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τρίτης 1η Μαΐου με ώρα λήξης τις 24:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ