ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα εκατομμύρια ευρώ για την ανακούφιση των πυρόπληκτων δίνει η Βουλή

«Θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο να υπάρξει μία πρωτοβουλία σε επίπεδο ειδικής επιτροπής της Βουλής που θα καταλήξει σε συμπεράσματα για την υποστήριξη του τομέα της πολιτικής προστασίας», ανέφερε ο Ν. Βούτσης
Δέκα εκατομμύρια ευρώ για την ανακούφιση των πυρόπληκτων δίνει η Βουλή

10 εκατομμύρια ευρώ αποφάσισε η Βουλή να διατεθούν για την ανακούφιση των πυρόπληκτων, απόφαση που πάρθηκε από τη διάσκεψη των προέδρων ύστερα από πρόταση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Πιο αναλυτικά όπως επισημαίνεται στην Ολομέλεια της Βουλής η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη θα συζητηθεί η καταστροφή στην Αττική.

Μάλιστα ο πρόεδρος της βουλής ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η Βουλή είναι ανοικτή. Άρα θα είναι ο χώρος όπου θα έρθουν για ψήφιση, εμπλουτισμό ή και συζήτηση οι όποιες νομοθετικές παρεμβάσεις χρειαστούν να υποστηριχθούν από την κυβέρνηση» και συνέχισε λέγοντας:

«Ομόφωνα αποφασίσθηκε η Βουλή να συμβάλει στον ειδικό λογαριασμό που συνεστήθη χθες με ΠΝΠ με ένα ποσό 10 εκατ. ευρώ από το αποθεματικό της. Αφού υπάρξει η ακριβής καταγραφή των οικογενειών που επλήγησαν θα υπάρξει ειδική διαδικασία με την συμμετοχή της Βουλής, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και των Δήμων, να υπάρξει ειδικό βοήθημα στα μικρά παιδιά που έχουν πληγεί ιδιαίτερα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δέκα εκατομμύρια ευρώ για την ανακούφιση των πυρόπληκτων δίνει η Βουλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.