ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή (4/9): Τι λένε τα δελτία ειδήσεων και πού εστίασαν τα ρεπορτάζ τους

Παρακολουθήστε αναλυτικά τα πιο σημαντικά νέα της ημέρας
Παρασκευή (4/9): Τι λένε τα δελτία ειδήσεων και πού εστίασαν τα ρεπορτάζ τους

Παρασκευή (4/9): Τι λένε τα δελτία ειδήσεων και πού εστίασαν τα ρεπορτάζ τους

Star Channel

Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ανήλικους στο Γαλάτσι. Σοκάρουν οι μαρτυρίες της μητέρας του η οποία δηλώνει πως τον χτυπούσαν στο κεφάλι χωρίς έλεος.

Οι ομάδες ανηλίκων κανονίζουν ραντεβού για ξύλo μέσω των video games μεταφέροντας τον μικρόκοσμο του παιχνιδιού στην πραγματικότητα.

Ένα νέο πακέτο στήριξης για επιχειρήσεις και εργαζομένους αναμένεται να ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη ώστε να βοηθηθούν οι πολίτες στην υγειονομική κρίση.

Ο ασυγκράτητος Ερντογαν φιμώνει και το Netflix, κόβοντας ταινία με την δικαιολογία πως περιέχει εικόνες παιδικής εκμετάλλευσης.

Επίθεση από έναν αλλοδαπό δέχτηκε ο άνδρας που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει επιτεθεί με βενζίνη σε γυναίκες που περπατούν στο κέντρο της πόλης.

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα έγινε στη Συγγρού, ένας άνδρας προσπάθησε να διασχίσει μέρα μεσημέρι τη λεωφόρο Συγγρού.

 

ΣΚΑΪ

Επιστολή Πρωθυπουργού στον Γ.Γ. ΟΗΕ – Η Ελλάδα ανοιχτή σε διάλογο με όρο αναφοράς το διεθνές δίκαιο

Ενίσχυση ένοπλων δυνάμεων – Στο Μαξίμου Υπ. Άμυνας και αρχηγοί των επιτελείων

Τα… φάουλ του Γενς Στόλτενμπεργκ

Κ. Φίλης για πρόταση Μισέλ: Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά

 

Οpen TV

Η πρόωρη λήξη της τουριστικής σεζόν λόγω κορoνοϊού οδηγεί ήδη στην ανεργία χιλιάδες εποχικούς υπαλλήλους. Στην αγορά εργασίας στο μεταξύ, τα μέτρα στήριξης έχουν δημιουργήσει εργαζομένους διαφορετικών ταχυτήτων.

Λίγες εβδομάδες μετά την ψήφιση του νέου νόμου για τις διαδηλώσεις, η Αστυνομία πραγματοποίησε σχετική άσκηση για την εφαρμογή του.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τρεισήμισι μήνες μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, οι διαδηλώσεις συνεχίζονται, μαζί τους όμως συνεχίζονται και τα κρούσματα ακραίας αστυνομικής βίας με θύματα Αφροαμερικανούς. Δύο μήνες πριν από τις εκλογές πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ μοιάζει να στήνει την ατζέντα του πάνω στη βία και τον ρατσισμό.

Όλα τα νεότερα στοιχεία για τον κορoνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρασκευή (4/9): Τι λένε τα δελτία ειδήσεων και πού εστίασαν τα ρεπορτάζ τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.