ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Δεν ανοίγουν τα σχολεία!

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και θα συνεχιστεί σε όλα η τηλεκπαίδευση καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν το άνοιγμά τους
ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Δεν ανοίγουν τα σχολεία!

Κανένα σχολείο δεν θα ανοίξει στη χώρα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορονοϊό.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και θα συνεχιστεί σε όλα η τηλεκπαίδευση καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν το άνοιγμά τους.

Στην εισήγηση αυτή κατέληξε κατά πλειοψηφία η επιτροπή λοιμωξιόγων που συνεδρίασε για το θέμα, ενώ το lockdown για τον κορονοϊό πήρε παράταση.

Οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι εμφανίζονται ιδιαίτερα προσεκτικοί για την σταδιακή άρση των μέτρων του lockdown, καθώς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαθεί το όποιο κερδισμένο έδαφος στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως όλα δείχνουν, οι επιστήμονες σχεδόν στο σύνολό τους είναι επιφυλακτικοί για το άνοιγμα όλων των σχολικών μονάδων ανεξαρτήτου βαθμίδας, κάτι που αφορά και τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ίδια στάση κρατούν και οι επιστήμονες, όπως ο κ. Χαράλαμπος Γώγος, καθηγητής παθολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, ο οποίος υποστήριξε ότι με τα σημερινά δεδομένα, πιθανότατα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα ανοίξουν μετά τις γιορτές ενώ κάτι τέτοιο ενδέχεται να γίνει και με τα δημοτικά σχολεία.

 

ΑΡΗΣτος: Ξανά στην κορυφή! Και εκεί θα μείνει!

ΑΕΚ-Μπράγκα LIVE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Δεν ανοίγουν τα σχολεία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.