ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν έχει όριο η προώθηση του τσαρλατανισμού στην ΤV: H Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Χαϊκάλη αν αυτή θα παντρευτεί το 2023!

Παρουσιαστές όπως η Κατερίνα Καινούργιου που επί 2 χρόνια παρουσιάζονταν ως υπέρμαχοι της «επιστήμης», ρωτούν αστρολόγους για το πότε θα παντρευτούν!
Δεν έχει όριο η προώθηση του τσαρλατανισμού στην ΤV: H Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Χαϊκάλη αν αυτή θα παντρευτεί το 2023!

Κατερίνα Καινούργιου – Χαϊκάλης: Κάθε όριο γελοιότητας έχει ξεπεραστεί με τον κομπογιαννιτισμό των αστρολόγων που παρελαύνουν συνεχώς από εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης και έχουν ρίξει το επίπεδο του τηλεοπτικού τοπίου στα τάρταρα.

Χαρακτηριστικό της υποκρισίας που υπάρχει είναι ότι εκπομπές και παρουσιαστές που στην διετία της πανδημίας πρωτοστατούσαν σε μια δήθεν υπεράσπιση της επιστήμης σιγοντάροντας τα απολυταρχικά μέτρα της κυβέρνησης, σήμερα βγάζουν αστρολόγους στον «αέρα» για να τους ρωτήσουν μέχρι και πότε… θα παντρευτούν! Τόσος σεβασμός στην επιστήμη!

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός – αστρολόγος Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στο τέλος των δηλώσεων του, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να τον ρωτήσει για το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική της ζωή για το 2023 και για το αν θα… παντρευτεί: «Εγώ θα κάνω σχέση και γάμο το 2023; Θα πάρω για ραντεβού! Και εγώ πολλές φορές μπορεί να απευθυνθώ σε αστρολόγο, φυσικά αμείβεται. Δεν είναι κακό. Η αστρολογία είναι δουλειά», είπε η παρουσιάστρια.

«Αγαπημένη μου Κατερίνα αν μου στείλεις τα στοιχεία σου και κάτσουμε και συζητήσουμε, ευχαρίστως θα σου πω ό,τι θέλεις» απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης δίνοντας «σήμα» να προσφέρει τα αστρολογικά «φώτα» του στην παρουσιάστρια με το αζημίωτο.

Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης. Μια παρουσιάστρια η οποία – προ ενός χρόνου – στην συνέντευξη που είχε πάρει από τον Γρηγόρη Πετράκο επικαλούταν το όνομα της «επιστήμης» και «επιστημονικές έρευνες» για να στηρίξει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, σήμερα ρωτάει έναν αστρολόγο για να της προβλέψει τα μαντάτα της παντρειάς. Τα σχόλια περιττεύουν.

Πλέον κάθε εκπομπή της τηλεόρασης με χαρακτήρα «infotainment» διαθέτει και έναν σταθερό αστρολόγο που κάνει μαθήματα αγυρτείας στο τηλεοπτικό κοινό. Ο τσαρλατανισμός της «μαντικής» τέχνης των ζωδίων έχει γίνει «must» για τα τηλεοπτικά πλατό και το τηλεοπτικό κοινό «ταΐζεται» συνεχώς με σκοταδιστικά παραμύθια.

Διάφοροι κομπογιαννίτες παρουσιάζονται στις εκπομπές σαν σεβάσμιοι πνευματικοί «γκουρού» για να διδάσκουν τους ανθρώπους το πώς να ζουν παραδομένοι στην μοιρολατρία και στο κοσμικό «κουμάντο» που κάνουν τα… ουράνια σώματα.

Ο γραφικός – πλέον – Παύλος Χαϊκάλης που ωσάν γνήσιος γυρολόγος ακολούθησε την πορεία ηθοποιού, πολιτικού, ηθοποιού ξανά, και στο τέλος… αστρολόγου, θυμόμαστε πως είχε κάνει διαμόρφωση του αστρολογικού χάρτη του παιδεραστή και μαστροπού Ηλία Μίχου για τον οποίο είχε κάνει την εμετική δήλωση πως ευθυνόταν ο… Κρόνος που διέπραξε τα φρικτά σεξουαλικά εγκλήματα.

Σε πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε στο Youtube o Παύλος Χαϊκάλης έπιασε την… μελέτη του αστρολογικού χάρτη της Εύας Καϊλή για την οποία είπε πως είναι «χτυπημένη» από την Έκλειψη και «ενεργοποιημένη» από την Πανσέληνο. Ενώ συμπέρανε ότι «αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια». Μιλάμε για ακρίβεια προβλέψεων που… τσακίζει κόκκαλα. Κατόπιν εορτής και αφού η Εύα Καϊλή βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω της φερόμενης εμπλοκής της στο σκάνδαλο του Qatar Gate, ο αστρολόγος Χαϊκάλης βλέπει… δυσκολίες για την ευρωβουλευτή. Βουλωμένο γράμμα διαβάζει δηλαδή.

Σε τέτοιες φαιδρότητες και τέτοιες ανοησίες δίνει βήμα η ελληνική τηλεόραση. Και ουδείς προβληματίζεται με αυτό…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν έχει όριο η προώθηση του τσαρλατανισμού στην ΤV: H Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Χαϊκάλη αν αυτή θα παντρευτεί το 2023!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.