ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα παίξει τελικά ο Πέτρος Φιλιππίδης στην παράσταση που ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε την απόφαση να μην παίξει τελικά στην παράσταση που ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Δεν θα παίξει τελικά ο Πέτρος Φιλιππίδης στην παράσταση που ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Αρνητική ήταν η απάντηση που εισέπραξε ο Δημήτρης Λιγνάδης από τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφορικά με τη συμμετοχή του δεύτερου στην παράσταση που ετοιμάζει μέσα στις φυλακές.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να ξεπερνάει το πρώτο χρονικό διάστημα που ήταν σε μια πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και να αρχίζει να εγκλιματίζεται στις φυλακές, με τον Δημήτρη Λιγνάδη να είναι από τα άτομα με τα οποία προαυλίζεται.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα στην απολογία του δήλωσε πως «εκμεταλλεύτηκαν την έντονη ερωτική μου ζωή», δέχθηκε μια πρόταση από τον Λιγνάδη, να συμμετέχει στην παράσταση που ετοιμάζει με αφορμή την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, όμως εκείνος επέλεξε να την αρνηθεί.

Ο λόγος ήταν πως είχε ήδη συσταθεί η θεατρική ομάδα 8 – 10 ατόμων και θεώρησε ότι δεν ήταν σωστό να εισέλθει σε αυτήν και ο ίδιος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν θα παίξει τελικά ο Πέτρος Φιλιππίδης στην παράσταση που ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.