ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν το χωράει ο νους – Κάποιες σοροί εξαϋλώθηκαν μιας και η θερμοκρασία στα βαγόνια έφτασε τους 1500 βαθμούς κελσίου! (vids)

Απίστευτα τα ευρήματα των ειδικών, αφού έχουμε και βιολογικό το οποίο πρέπει να εξεταστεί.
Δεν το χωράει ο νους – Κάποιες σοροί εξαϋλώθηκαν μιας και η θερμοκρασία στα βαγόνια έφτασε τους 1500 βαθμούς κελσίου! (vids)

Σοκαριστικές ειδήσεις έρχονται από τη Λάρισα, μετά τη συγκλονιστική τραγωδία στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Η σύγκρουση ανάμεσα στα δύο τρένα ήταν πραγματικά σφοδρή, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι εκείνη την ώρα, πετάχτηκαν άνθρωποι από τα παράθυρα έξω.

Μάλιστα στα πρώτα βαγόνια που έπιασε φωτιά, οι θερμοκρασία ανέβηκε ακόμα και στους 1500 βαθμούς κελσίου με αποτέλεσμα να λιώσουν τα σίδερα της αμαξοστοιχίας.

Έτσι οι σοροί των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και δεν μπορούν να αναγνωριστούν θα πρέπει να υποβληθούν σε εξέταση βιολογικού γενετικού υλικού.

Το ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι ότι κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει πραγματικά να εξαϋλώθηκαν, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιες θερμοκρασίες.

Την ίδια στιγμή ο απλός κόσμος είναι αυτός που συγκινεί περισσότερο, κάνοντας ουρές για να δώσει αίμα για τους συμπολίτες τους, που βρίσκονταν μέσα στο τρένο και έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Κάποιοι αγνοούμενοι εξαϋλώθηκαν






 

Το ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν το χωράει ο νους – Κάποιες σοροί εξαϋλώθηκαν μιας και η θερμοκρασία στα βαγόνια έφτασε τους 1500 βαθμούς κελσίου! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.