ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν τους έφτασαν τα 2 χρόνια που «βύθισαν» τα παιδιά στην κατάθλιψη: Να μην αγκαλιάζονται για να μην κολλήσουν λέει η Ματίνα Παγώνη!

Παρά τον τραγικό αντίκτυπο που είχαν στα παιδιά τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, η Ματίνα Παγώνη στην ίδια καταστρεπτική συνταγή
Δεν τους έφτασαν τα 2 χρόνια που «βύθισαν» τα παιδιά στην κατάθλιψη: Να μην αγκαλιάζονται για να μην κολλήσουν λέει η Ματίνα Παγώνη!

Ματίνα Παγώνη: Στους ρυθμούς της καινούργιας υποπαραλλαγής του κορωνοϊού «Κράκεν», αρχίζουν να σέρνουν τον «χορό» της τρομοκράτησης του κοινού οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι τηλε – «ειδικοί» που αρχίζουν να πυκνώνουν την παρουσία τους στα τηλεοπτικά στασίδια για να συντηρήσουν ζεστό το κλίμα φόβου.

Και μόνο που η νέα υποπαραλλαγή έλαβε το όνομα ενός μυθολογικού… τέρατος από την Σκανδιναβική μυθολογία, μαρτυρά την γραφικότητα και την γελοιότητα που επικρατεί στην «άνωθεν» διαχείριση του θέματος. Ο ιός μπορεί ως τώρα με κάθε νέα μετάλλαξη να γίνεται όλο και πιο ανίσχυρος σε νοσηρότητα (και παράλληλα πιο ισχυρός σε μεταδοτικότητα), άλλα τα ονόματα που δίνονται στις νέες μεταλλάξεις είναι όλο και πιο «φοβιστικά», με αποτέλεσμα να φαντάζουν όλο και πιο ανόητα.

Από αυτήν την προσπάθεια να καλλιεργηθεί εκ νέου μια ατμόσφαιρα μόνιμου φόβου, δεν θα μπορούσε να λείπει η – τηλεπερσόνα πλέον – Ματίνα Παγώνη. Για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, φαίνεται πως δεν στάθηκε αρκετό για να αλλάξει «μυαλά» το γεγονός ότι χιλιάδες παιδιά ανέπτυξαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από την τραυματική και αφύσικη καθημερινότητα που τους επιβλήθηκε επί 2 χρόνια μέσω των αυταρχικών μέτρων που εφάρμοσε η κυβέρνηση (με την αρωγή των «ειδικών»).

Φαίνεται πως δεν φάνηκε αρκετή η μαζική καταστροφή στον ψυχισμό των παιδιών και τώρα η κα Παγώνη ζητά εκ νέου από τα παιδιά να «αποστειρώσουν» και πάλι την κοινωνική ζωή τους και να γίνουν φοβικά και καχύποπτα. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κλήθηκε σε εκπομπή του OPEN να μιλήσει για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την υποπαραλλαγή Κράκεν και όταν έφτασε στο ζήτημα της σχολικής συμπεριφοράς μίλησε αποτρεπτικά για το μεγάλο «σφάλμα» της… αγκαλιάς!

«Προσοχή στα παιδιά, στις παρέες να μην αγκαλιάζονται. Ξέρετε επειδή τα παιδάκια τα μικρά μερικές φορές δεν το συνειδητοποιούν αυτό, πιάνουν τον συμμαθητή τους και όλα αυτά που γίνονται όταν παίζουν…», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Στο ίδιο καταστρεπτικό έργο θεατές. Επανάληψη της ίδιας ανεύθυνης και επικίνδυνης προπαγάνδας που στοχεύει να «φυτέψει» μόνιμα τον φόβο σε παιδιά και γονείς. Μόνο και μόνο επειδή πρέπει να «πουληθεί» στον κόσμο η συντήρηση μιας «απειλής » που λειτουργεί ως κράχτης για επιπλέον προώθηση σκευασμάτων, θυσιάζουν την ανεμελιά, την χαρά και την φυσική ροπή των παιδιών προς την κοινωνικοποίηση…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν τους έφτασαν τα 2 χρόνια που «βύθισαν» τα παιδιά στην κατάθλιψη: Να μην αγκαλιάζονται για να μην κολλήσουν λέει η Ματίνα Παγώνη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.