ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δένδιας: «Έτοιμη να βοηθήσει η Ελλάδα ακόμα και με δυνάμεις στη Λιβύη» (vids)

Μία συνάντηση που κράτησε περίπου 90 λεπτά είχε ο Νίκος Δένδιας με τον Λίβυο στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο υπουργός μίλησε στις κάμερες μετά τονίζοντας πως πλέον όλοι περιμένουν τη Γερμανία, προκειμένου να επιβάλει την Ευρωπαϊκή θέση στη διαδικασία του Βερολίνου. Ακόμα ο κύριος Δένδιας, ανέφερε ότι υπήρξε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία, για...
Δένδιας: «Έτοιμη να βοηθήσει η Ελλάδα ακόμα και με δυνάμεις στη Λιβύη» (vids)

Μία συνάντηση που κράτησε περίπου 90 λεπτά είχε ο Νίκος Δένδιας με τον Λίβυο στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο υπουργός μίλησε στις κάμερες μετά τονίζοντας πως πλέον όλοι περιμένουν τη Γερμανία, προκειμένου να επιβάλει την Ευρωπαϊκή θέση στη διαδικασία του Βερολίνου.

Ακόμα ο κύριος Δένδιας, ανέφερε ότι υπήρξε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία, για τα όσα γίνονται στη Λιβύη, τη διάσκεψη στη Γερμανία και φυσικά την επόμενη μέρα στη Λιβύη.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, συμφώνησε με τις παρατηρήσεις της Ελλάδας, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι η χώρα μας είναι έτοιμη να βοηθήσει ακόμα και με αποστολή δυνάμεων τη Λιβύη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΟΑΕΔ: Επιδότηση 17.000 ευρώ σε 2.500 ανέργους για τη δική τους επιχείρηση

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Περιμένουμε σαν Ευρωπαίοι, από τη Γερμανία να επιβάλει την Ευρωπαϊκή θέση στη διαδικασία του Βερολίνου. Ζητήσαμε από τον στρατάρχη Χάφταρ να συμμετάσχει εποικοδομητικά στη διάσκεψη.

Είχαμε μια μακρά και ενδιαφέρουσα συνομιλία, όπως καταλαβαίνεται αφορούσε την κατάσταση τη Λιβύη, την διάσκεψη του Βερολίνου και τη επόμενη ημέρα στη χώρα του. Τον ενθαρρύναμε να  πετύχει και την κατάπαυση του πηρός, την  αποκατάσταση της ασφάλειας, την απομάκρυνση των μισθοφόρων και την αναγνώριση της ακυρότητας των παράνομων μνημονίων που υπέγραψε ο Σάρατζ και ο Ερντογάν.

Σας λέω ότι με χαρά συμφώνησε με τις παραπάνω παρατήρησες μας. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να βοηθήσει την επόμενη ημέρα στη Λιβύη με συμμετοχή ελληνικών δυνάμεων στην ευρωπαϊκή αποστολή. Θέλουμε η Λιβύη να είναι μια σύγχρονη χώρα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δένδιας: «Έτοιμη να βοηθήσει η Ελλάδα ακόμα και με δυνάμεις στη Λιβύη» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.