ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέσποινα Μοιραράκη: Η απάντηση για την αίτηση πτώχευσης

Απάντηση στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πτώχευση της επιχείρησής της έδωσε η Δέσποινα Μοιραράκη μιλώντας το πρωί της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε: «Ως επιχειρηματίας έχω ένα θέμα με μία τράπεζα. Καταθέσαμε μια αίτηση πτώχευσης, ο πλειστηριασμός δεν έγινε ποτέ. Είχε προσδιοριστεί για τις 12 Φεβρουαρίου και ματαιώθηκε. Με την τράπεζα έχουμε...
Δέσποινα Μοιραράκη: Η απάντηση για την αίτηση πτώχευσης

Απάντηση στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πτώχευση της επιχείρησής της έδωσε η Δέσποινα Μοιραράκη μιλώντας το πρωί της Πέμπτης.

Μεταξύ άλλων η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε: «Ως επιχειρηματίας έχω ένα θέμα με μία τράπεζα. Καταθέσαμε μια αίτηση πτώχευσης, ο πλειστηριασμός δεν έγινε ποτέ. Είχε προσδιοριστεί για τις 12 Φεβρουαρίου και ματαιώθηκε.

Με την τράπεζα έχουμε έρθει σε πλήρη συμφωνία και πρέπει να σας πω μεγαλοφώνως ότι δεν υπάρχει καμία και δεν πρόκειται να βγει καμία πτωχευτική απόφαση για την επιχείρησή μου.

Η δημοσιογράφος που το έγραψε όφειλε να με πάρει ένα τηλέφωνο να της δώσω όλα τα στοιχεία και μετά να γράψει αυτό το κακόβουλο άρθρο και να μη σκυλεύεται ο αγώνας μιας επιχειρηματία που έχει αρχίσει από το μηδέν μέχρι σήμερα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δέσποινα Μοιραράκη: Η απάντηση για την αίτηση πτώχευσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.