ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΘ 2021: Δυναμικές κινητοποιήσεις αστυνομικών και στρατιωτικών κατά της κυβέρνησης (videos)

Διαμαρτυρία αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων έλαβε μέρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπροστά από την είσοδο της ΔΕΘ.
ΔΕΘ 2021: Δυναμικές κινητοποιήσεις αστυνομικών και στρατιωτικών κατά της κυβέρνησης (videos)

ΔΕΘ 2021: Μπροστά από την νότια πύλη της ΔΕΘ συνοδεία μεγάλων πανό με τα οποία εκφράζουν τα αιτήματα τους βρέθηκαν από το πρωί αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί εξέφρασαν τα παράπονα τους προς την κυβέρνηση αλλά και τις αντιρρήσεις που έχουν για τον τρόπο που διαχειρίζονται το προσωπικό τους. Ζήτησαν προσλήψεις, προσωπικού, ανανέωση του στόλου και ουσιαστική αναγνώριση της δουλειάς τους από την κυβέρνηση.

Δηλώσεις έδωσαν εκπρόσωποι των διαμαρτυρόμενων στο thestival.gr.

Ο κ. Θοδωρής Τσαϊρίδης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ανέφερε πως «είμαστε μονίμως στην πρώτη γραμμή, όποτε τους συμφέρει είμαστε ήρωες και άλλοτε στο στόχαστρο. Αστυνομικοί έχουν επικηρυχθεί, είχαν γκαζάκια σπίτι τους και οι πολιτικές δυνάμεις ήταν θεατές».

Με τη σειρά του, ο κ. Αθανάσιος Σαρρής, Πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι «υπάρχουν συνάδελφοι που θα συνταξιοδοτηθούν υποχρεωτικά στα 50 τους με ελάχιστη σύνταξη, χωρίς να το θέλουν. Όσον αφορά την πανδημία, έχουν επανδρώσει μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα με συναδέλφους, παρόλα αυτά σήμερα έχουμε 60 συναδέλφους μας που ήρθαν σε αναστολή».

Η Θεσσαλονίκη έχει γίνει ένα μικρό φρούριο αυτές τις μέρες 5.500 αστυνομικούς να έχουν επιστρατευτεί για την στο πλαίσιο της σημερινής ομιλίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ αλλά και των υπόλοιπων κινητοποιήσεων που θα λάβουν μέρος κατά τη διάρκεια τη ημέρας. Να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει νέο πακέτο μέτρων στην σημερινή του ομιλία.

Διαβάστε Επίσης:

ΔΕΘ 2021: 5.500 αστυνομικοί για να «προστατέψουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη…παρόλο που κερδίζει στις δημοσκοπήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης – ΔΕΘ 2021: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινώσει απόψε!

Τζόκοβιτς: Στον τελικό του US Open – Ραντεβού με την ιστορία την Κυριακή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΕΘ 2021: Δυναμικές κινητοποιήσεις αστυνομικών και στρατιωτικών κατά της κυβέρνησης (videos)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.