Με δυναμικές κινητοποιήσεις από συνδικαλιστικές οργανώσεις αναμένεται να γίνει η υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

«Θερμή» υποδοχή από συνδικαλιστικές οργανώσεις αναμένεται να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

ΔΕΘ 2022 – Συγκεντρώσεις και πορείες: Επί ποδός κινητοποιήσεων βρίσκονται τα συνδικάτα ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Θεσσαλονίκη το προσεχές διάστημα θα αποτελέσει το κέντρο του ενδιαφέροντος χάρη στα εγκαίνια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκινά το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ημέρα για την οποία έχουν ήδη προγραμματιστεί τουλάχιστον τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις.

Ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα στήριξης για να αντιμετωπιστεί το κύμα ακρίβειας, αν και βέβαια είναι άγνωστο αν αρκούν για να δώσουν ανάσα στην κοινωνία.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, η Κομισιόν μας προτρέπει να κρυώνουμε περισσότερο τον χειμώνα για να εξοικονομήσουμε ενέργεια!

Όπως και να ‘χει, η φετινή ΔΕΘ φαίνεται πως αποκτά ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά το ευρωπαϊκό «ράπισμα» στην κυβέρνηση για τις υποκλοπές.

ΔΕΘ 2022 – Συγκεντρώσεις και πορείες 10/10/2022

ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και άλλα σωματεία θα πραγματοποιήσουν τη συγκέντρωσή τους με τελικό προορισμό το Βελλίδειο.

Το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε τη δική του συγκέντρωση στις 18:00 στην πλατεία ΧΑΝΘ, ενώ την καθιερωμένη συγκέντρωσή τους στην Καμάρα αναμένεται να πραγματοποιήσουν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.