ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεβετζή: «Εύχομαι να γίνω σύντομα καλά»

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Πηγή Δεβετζή, η οποία μιλώντας στο Open δεν έκρυψε πως φοβήθηκε πολύ καθώς ήταν πολύ προσεκτική και δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να μολυνθεί. Όπως ανέφερε Πηγή Δεβετζή, αυτό που την θορύβησε ήταν ο πονοκέφαλος που είχε για τρεις περίπου συνεχόμενες ημέρες σε συνδυασμό με δέκατα. Έτσι αποφάσισε να υποβληθεί...
Δεβετζή: «Εύχομαι να γίνω σύντομα καλά»

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Πηγή Δεβετζή, η οποία μιλώντας στο Open δεν έκρυψε πως φοβήθηκε πολύ καθώς ήταν πολύ προσεκτική και δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να μολυνθεί.

Όπως ανέφερε Πηγή Δεβετζή, αυτό που την θορύβησε ήταν ο πονοκέφαλος που είχε για τρεις περίπου συνεχόμενες ημέρες σε συνδυασμό με δέκατα. Έτσι αποφάσισε να υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε θετικό. «Ο ιός κυκλοφορεί και κολλάει πάρα πολύ εύκολα» τόνισε κι ευχαρίστησε τον Θεό που το περνάει ήπια και βρίσκεται στο σπίτι της και όχι σε κάποιο νοσοκομείο.

Η η Ολυμπιονίκης ξέσπασε σε κλάματα στην σκέψη πως υπάρχει κόσμος που το περνάει όλο αυτό μόνος του σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου ενώ δήλωσε πολύ συγκινημένη με την αγάπη του κόσμου καθώς δέχεται συνεχώς μηνύματα συμπαράστασης.

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεβετζή: «Εύχομαι να γίνω σύντομα καλά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.