ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις του κινητού στον υπολογιστή σας

Η εφαρμογή «Τηλέφωνο» σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε και να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις της Android συσκευής σας στον υπολογιστή.
Διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις του κινητού στον υπολογιστή σας

Η εφαρμογή «Τηλέφωνο» σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε και να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις της Android συσκευής σας στον υπολογιστή.

Αν είναι η πρώτη φορά που ρυθμίζετε τις ειδοποιήσεις, η διαδικασία είναι η εξής:

Από τον υπολογιστή σας:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Το τηλέφωνό σας και επιλέξτε Ειδοποιήσεις.
  2. Επιλέξτε «Γρήγορα αποτελέσματα».
  3. Αφού σας ζητηθεί να επιτρέψετε δικαιώματα Android, επιλέξτε «Άνοιγμα ρυθμίσεων» για εμένα. Αυτό θα ανοίξει μια λίστα με τις εφαρμογές στη συσκευή Android.

Στη συσκευή Android:

  1. Βρείτε την εφαρμογή Βοηθός για το τηλέφωνό σας στη λίστα και επιλέξτε τη.
  2. Επιλέξτε «Να επιτρέπεται» στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται στη συσκευή σας.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή τις ειδοποιήσεις από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Το τηλέφωνό σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > δυνατότητες > ειδοποιήσεις για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη ρύθμιση ειδοποιήσεων, αυτές οι συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων μπορεί να σας βοηθήσουν.

Ρύθμιση στοιχείων ελέγχου ήχου εντός του Τηλέφωνο για τη συσκευή Σας Android

Η εφαρμογή «Τηλέφωνο» σάς επιτρέπει να ακούτε και να αλληλεπιδράτε με τις αγαπημένες σας εφαρμογές αναπαραγωγής ήχου απευθείας μέσα στο παράθυρο Τηλέφωνο μενού «Τηλέφωνο σας». Τα στοιχεία ελέγχου ήχου είναι διαθέσιμα για την έκδοση 1.20041.75.0 της εφαρμογής Τηλέφωνο και συνιστάται να βεβαιωθείτε ότι η έκδοση του Link to Windows ή του προγράμματος Βοηθός για τηλέφωνα είναι ενημερωμένη.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να ρυθμίσετε: 

Στη συσκευή Android:

  1. Για οποιαδήποτε εφαρμογή ήχου στη συσκευή σας που θέλετε να ελέγχετε από την εφαρμογή Τηλέφωνο, βεβαιωθείτε ότι οι ειδοποιήσεις της μεμονωμένης εφαρμογής είναι ενεργοποιημένες.  Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > «Ειδοποιήσεις» > επιλέξτε την εφαρμογή ήχου και ενεργοποιήστε την επιλογή  «Εμφάνιση ειδοποιήσεων».

Στην εφαρμογή «Το Τηλέφωνο σας»:

  1. Μεταβείτε στην Ρυθμίσεις.
  2. Στην περιοχή «Εξατομίκευση», ενεργοποιήστε το κουμπί εναλλαγής για την επιλογή «Εμφάνιση ήχου τη συγκεκριμένη στιγμή» από το τηλέφωνό μου.

    Οι ειδοποιήσεις πρέπει να ρυθμιστούν για αυτό

    Θα πρέπει να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον διακόπτη. Εάν δεν το έχετε κάνει ακόμη, φροντίστε να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή.

  3. Μόλις ενεργοποιήσετε αυτόν τον διακόπτη, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή οποιαδήποτε από την αγαπημένη σας εφαρμογή ήχου από τη συσκευή Σας Android και θα δείτε το πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου να εμφανίζεται στην περιοχή μενού «Τηλέφωνο σας».
  4. Από αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής, μπορείτε να επιλέξετε «Προηγούμενο», «Αναπαραγωγή/Παύση» και «Επόμενο».
  5. Εάν θέλετε να ακούσετε ήχο από διαφορετική πηγή, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή από τη συσκευή Σας Android και θα μεταβεί αυτόματα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής «Το Τηλέφωνο σας». Χρησιμοποιήστε την αναπτυσσόμενη λίστα για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δύο ή περισσότερων πηγών ήχου όσο θέλετε απευθείας από την εφαρμογή.

    Θα γίνει αναπαραγωγή ήχου από τη συσκευή Σας Android

    Ο ήχος θα αναπαράγεται από συσκευή Android ή από ηχεία που είναι συνδεδεμένα σε αυτήν, όχι από τον υπολογιστή.  Ορισμένες εφαρμογές ήχου δεν υποστηρίζονται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις του κινητού στον υπολογιστή σας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.