ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Πότε δεν Ισχύει το χιλιομετρικό όριο – Τι κωδικό στέλνετε στο 13033

Από αυτό το Σάββατο (3/4) και μόνο για τα Σαββατοκύριακα επιτρέπονται, χρησιμοποιώντας τον κωδικό 6 στο 13033.
Διαδημοτικές μετακινήσεις: Πότε δεν Ισχύει το χιλιομετρικό όριο – Τι κωδικό στέλνετε στο 13033

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Από αυτό το Σάββατο (3/4) και μόνο για τα Σαββατοκύριακα επιτρέπονται μετακινήσεις από Δήμο σε άλλο Δήμο, χρησιμοποιώντας τον κωδικό 6 στο 13033.

Μάλιστα εκτός από τις διαδημοτικές μετακινήσεις υπάρχουν και άλλες μετακινήσεις στις οποίες δεν υπάρχει χιλιομετρικό όριο. Τι κωδικό στέλνετε στο 13033 ή το 13032.

Συγκεκριμένα αν θέλει κάποιος να κάνει ψώνια σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να μετακινηθεί σε κάποιο κατάστημα κοντά στο σπίτι του και συγκεκριμένα μέχρι δύο χιλιόμετρα από αυτό. Συνεπώς, συναντάμε το οξύμωρο.

Ποιο είναι αυτό; Οι διαδημοτικές μετακινήσεις να επιτρέπονται τα Σαββατοκύριακα και όχι τις καθημερινές και σε αυτές να μην μπαίνει χιλιομετρικό όριο ενώ για ψώνια στο σούπερ μάρκετ να μπαίνει!

Επίσης πολίτες μπορούν να μετακινηθούν χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό για τους εξής λόγους:

  • Για επίσκεψη σε ιατρό ή φαρμακείο στέλνοντας τον κωδικό 1 με SMS στο 13033.
  • Για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο στέλνοντας τον κωδικό 4 με SMS στο 13033.
  • Για άσκηση με ποδήλατο ή με τα πόδια από Δευτέρα έως Παρασκευή έως τις 21:00 στέλνοντας τον κωδικό 6 με SMS στο 13033.
  • Για άσκηση/περίπατο οπουδήποτε εντός νομού, ασχέτως τρόπου μετακίνησης, μόνο τα Σαββατοκύριακα στέλνοντας τον κωδικό 6 με SMS στο 13033. (Προϋπόθεση να βρίσκονται μαζί έως 3 άτομα ή μία οικογένεια).
  • Για επίσκεψη σε κομμωτήριο ή κέντρο αισθητικής οπουδήποτε εντός νομού για περιποίηση άκρων, στέλνοντας τον κωδικό 6 με SMS στο 13033.
  • Για επίσκεψη σε κατάστημα λιανικής στέλνοντας με SMS με το ονοματεπώνυμο στο 13032.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαδημοτικές μετακινήσεις: Πότε δεν Ισχύει το χιλιομετρικό όριο – Τι κωδικό στέλνετε στο 13033», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.