ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαφήμιση Jumbo: Διχάζει και προκαλεί χαμό στο twitter (vid)

Δείτε τη διαφήμιση και πάρτε... θέση
Διαφήμιση Jumbo: Διχάζει και προκαλεί χαμό στο twitter (vid)

Η νέα διαφήμιση Jumbo έγινε viral αφού μετά τον Πέτρο Γαϊτάνο, το μαλλί του οποίου παίρνει φωτιά από τη λαμπάδα του Πάσχα, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ντυμένο ως Ζορό και την Άντζελα Δημητρίου με το αυγό στο χέρι η γνωστή εταιρία άλλαξε σκεπτικό στην προώθηση των προϊόντων της.

Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι αφιερωμένη στη Μεγάλη Ελλάδα της θάλασσας και την ψυχή των ανθρώπων της. Μια ψυχή που ανθίζει μέσα από την εμβληματική μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου, από την ταινία «Κόκκινα Φανάρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τούνη το δοκίμασε: Η τρομερή αλλαγή πάνω της (pic)

Πρωταγωνιστής της νέας διαφήμισης των Jumbo είναι ένας ναυτικός που τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκεται κάπου στον Ατλαντικό Ωκεανό και συνομιλεί μέσω ασυρμάτου με τη γυναίκα του και τον γιο του.

Αφού ο μικρός τού λέει πως ο Άγιος Βασίλης του πήρε δώρο μία πραγματική πυροσβεστική, τον ρωτά τι του πήρε ο ίδιος, με τον ναυτικό να παγώνει προς στιγμή. Και τότε, βλέποντας μια τσάντα των Jumbo αρχίζει να του λέει το δώρο που του πήρε από το κάθε λιμάνι που επισκέφθηκε στο ταξίδι του.

Το βίντεο κλείνει με τον πατέρα, φανερά συγκινημένο και με δάκρυα στα μάτια, να είναι στην κουκέτα του και να αναπολεί τις στιγμές που χάνει με την οικογένειά του.

Διχασμός στα social media

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν ποικίλες αφού υπήρχαν τόσο αυτοί, που συγκινήθηκαν όσο και εκείνοι, που την κατέκριναν.

Δείτε ενδεικτικά ορισμένα tweet:

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαφήμιση Jumbo: Διχάζει και προκαλεί χαμό στο twitter (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.