ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπές στην Ελλάδα: Ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν Αμερικανοί και ομογενείς (vid)

Διακοπές στην Ελλάδα: Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από τους Έλληνες ομογενείς οι οποίοι θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στην πατρίδα.
Διακοπές στην Ελλάδα: Ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν Αμερικανοί και ομογενείς (vid)

Διακοπές στην Ελλάδα: Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από τους ομογενείς οι οποίοι θέλουν να επισκεφτούν την χώρα μας ενώ δηλώνουν πως νιώθουν περισσότερο ασφαλείς εδώ. Εκτός από την ομογένεια οι Αμερικανοί επίσης προτιμούν τις διακοπές στην χώρα μας.

Παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης στην χώρα μας και ο Τζέφρι Πάιατ, ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δράκος του Κάβου»: Η συγκλονιστική περιγραφή ενός από τα θύματά του (vid)

Εκθείασε την αντιμετώπιση των ελληνικών Αρχών απέναντι στην πανδημία και κάλεσε τους Αμερικανούς, αλλά και τους Ελληνοαμερικανούς να προτιμήσουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Άλλωστε οι Αμερικανοί τουρίστες είναι από τους πιο ισχυρούς οικονομικά.

Αξίζει να σημειωθεί οτι το 2019 άφησαν πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ ο κάθε Αμερικανός τουρίστας ξοδεύει πάνω από 1000 ευρώ το άτομο κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Οσον για τον ομογένεια, επιλέγει Κρήτη, Δωδεκάνησα και Πελοπόννησο για τις διακοπές της.

Διακοπές στην Ελλάδα: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διακοπές στην Ελλάδα: Ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν Αμερικανοί και ομογενείς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.