ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αυτά τα καταστήματα ανοίγουν στις 4 Μαΐου

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του μίλησε για τα καταστήματα που θα επαναλειτουργήσουν στις 4 Μαϊού.  Πιο συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βιβλιοπωλεία, ηλεκτρονικά είδη, ΚΤΕΟ και καταστήματα αθλητικών ειδών. Όπως και τα κομμωτήρια, πάντα όμως με ραντεβού. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο θα επανεκκινήσει την Δευτέρα 11 Μαΐου, εκτός των εμπορικών κέντρων. Αυτά θα...
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αυτά τα καταστήματα ανοίγουν στις 4 Μαΐου

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του μίλησε για τα καταστήματα που θα επαναλειτουργήσουν στις 4 Μαϊού. 

Πιο συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βιβλιοπωλεία, ηλεκτρονικά είδη, ΚΤΕΟ και καταστήματα αθλητικών ειδών. Όπως και τα κομμωτήρια, πάντα όμως με ραντεβού.

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο θα επανεκκινήσει την Δευτέρα 11 Μαΐου, εκτός των εμπορικών κέντρων. Αυτά θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου. Σε όλα τα καταστήματα, βεβαίως, θα ισχύουν όροι που θα περιορίζουν την πυκνότητα των επισκεπτών.

Και θα λαμβάνονται αυστηρά μέτρα προστασίας των εργαζομένων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αυτά τα καταστήματα ανοίγουν στις 4 Μαΐου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.